Blokken en stapelspeelgoed

Bij Intertoys koop je het mooiste stapelspeelgoed en de leukste blokkensets voor jouw baby of peuter van topmerken als Little Dutch en Mega Bloks. Met de houten of kunststof blokken kunnen jonge bouwers de leukste bouwwerken maken. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 40  producten
  • 26.99

    incl. BTW

  • 19.98

    incl. BTW

1 - 24 van 40  producten

Bouwen met blokken

Baby’s willen graag alles in hun handjes pakken en zijn gefascineerd door vormen en kleurtjes. Daarom zijn blokken schitterend babyspeelgoed om mee te spelen. Ze ontdekken dat de blokken gestapeld kunnen worden en verbeteren spelenderwijs hun motoriek.


Intertoys biedt mooie blokkensets van onder meer Little Dutch en Woodlets. Deze houten blokken zijn uitgevoerd in mooie kleuren of zijn voorzien van een schattige opdruk, bijvoorbeeld van een diertje. Ook hebben de bouwblokken verschillende vormen en afmetingen. Zo kan je peuter bijvoorbeeld een fantasierijk torentje bouwen.


Houten bouwblokken vormen duurzaam speelgoed voor jouw kleintje. Zo kunnen de houten blokken jarenlang worden doorgegeven om mee gespeeld te worden. Naast houten blokken vind je bij Intertoys ook mooie, zachte blokken van Woezel & Pip of Playgro om fijn mee te stapelen.


Koop prachtig stapelspeelgoed

Kijk, dat kleine bekertje past op die grotere, zo maak je je stapel steeds hoger! Bij Intertoys kun je het mooiste stapelspeelgoed kopen van onder meer Little Dutch en Little Lot. De stapelringen en stapelbekers zijn beschikbaar in prachtige kleuren en leren kinderen over groot en klein.


In onze collectie vind je zowel stapelspeelgoed van kunststof als van hout. Ontdek bovendien mooie ringpiramides of pastelgekleurde regenbogen die op elkaar gestapeld kunnen worden. De handelingen die door dit stapelspeelgoed worden gestimuleerd helpen bij het verbeteren van de grove en fijne motoriek van je kindje.


Veilig speelgoed voor baby’s

Wanneer je babyspeelgoed uitkiest voor een baby vanaf 6 maanden is het belangrijk om kleine en losse onderdelen te vermijden. Kinderen van deze leeftijd zijn bovendien vooral gericht op dingen als kleuren, texturen en vormen. Het is dus handig om op deze aspecten te letten bij het zoeken naar geschikt babyspeelgoed of een mooi kraamcadeau.


Het motoriekspeelgoed van Little Dutch, Playgro, Woodlets en andere topmerken is uitgevoerd in aantrekkelijke kleuren die de aandacht zullen trekken van je baby. Ze zullen eindeloos willen stapelen en bouwen met de blokken en het stapelspeelgoed van Intertoys.


Nog meer baby- en peuterspeelgoed

Bij Intertoys hebben we naast blokken en stapelspeelgoed nog veel meer geweldig babyspeelgoed, waaronder babyknuffels en houten speelgoed. Koop de leukste loopwagens, interactief speelgoed en meer baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.