Breinbrekers

Ben je op zoek naar een leuke breinbreker? Bij Intertoys koop je verschillende breinbrekers, zowel voor kinderen als Lees meer volwassenen. Bekijk het actuele aanbod en maak je keuze. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 64  producten
1 - 24 van 64  producten

Een échte breinbreker: koop een kubus puzzel

Het trainen van je brein heeft veel voordelen. Door regelmatig te puzzelen werkt je brein sneller en effectiever en worden je geheugen en concentratievermogen verbeterd. Bij Intertoys hebben wij specifieke puzzels die helpen bij de ontwikkeling van je brein. De kubus puzzel behoort tot een van deze puzzels.


De kubus puzzel is een puzzel waarbij je alle kleine, middelgrote en grote blokjes in elkaar moet puzzelen om een kubus te vormen. Je haalt de puzzel allereerst uit elkaar en probeert daarna weer een geheel te krijgen. Logisch nadenken en een goed geheugen zijn zonder twijfel de sleutel tot succes.


Als je het hebt over een kubus puzzel, dan mag de traditionele Rubik’s cube uiteraard niet ontbreken. Deze kubus is een échte breinbreker waarbij je probeert op elk vlak één kleur te krijgen. In onze webshop koop je meerdere Rubik’s cubes, waaronder kubussen van het merk Jumbo.


De leukste denkspellen

Als je fan bent van leuke denkspellen, dan moet je zeker ons assortiment van SmartGames bekijken. Koop bijvoorbeeld een van de verschillende IQ puzzelspellen. Deze spellen zijn bijzonder leuk en dagen je volop uit om out of the box te denken.


Train je ruimtelijk inzicht en leg de puzzelstukjes zodanig neer dat alles goed in elkaar valt. Dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden zijn deze denkspellen leuk voor zowel kinderen als volwassenen.


Voor jonge kinderen zijn er ook nog leuke geheugenspellen. Een populair spel is het geheugenspel met de vijf kleuren. Met dit spel druk je op de knop in het midden en moet je een bepaalde kleurencombinatie volgen en nabootsen. Of het leuke spel Lynx waarin je zo snel mogelijk jouw kaartjes moet vinden en je concentratievermogen traint.


Welke breinbreker je ook zoekt, bij Intertoys ben je aan het juiste adres.