Het leukste badspeelgoed

Beleef onbeperkt pret in bad met de leukste badspeeltjes van Intertoys. Lees meer Je koopt kleurrijke badboekjes, spuitfiguurtjes en meer van topmerken als Little Dutch en Playgro. Ideaal badspeelgoed voor jouw baby of peuter. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 33  producten
 • 22.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

1 - 24 van 33  producten

Speelgoed voor in bad

Badeendjes, badboekjes en ander leuk speelgoed voor in bad: bij Intertoys vind je het mooiste badspeelgoed om van elk bad een waterfeestje te maken. Jouw baby of peuter kan fijn spetteren met een mooi activiteitenspeelsetje, badbootje of badboekje.


Elk badspeeltje heeft zijn eigen bijzondere functies voor onvervalst waterpret. Zo wordt het badderen voor jonge kinderen nog leuker. Dus kies voor prachtig babyspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Wat te denken van een clownvisje dat zelf kan zwemmen of speelgoed waar water uit kan spuiten?


Bovendien heb je bij Intertoys keuze uit vele vooraanstaande merken in badspeelgoed voor je baby. Bijvoorbeeld badfiguurtjes, badboekjes en meer superleuk Playgro en VTech badspeelgoed. Op deze manier kan jouw kleine waterrat zich helemaal uitleven!


Badspeeltjes voor elke leeftijd

Ons prachtige badspeelgoed is geschikt voor kinderen variërend van 1 tot 4 jaar oud. Voor de allerkleinsten zijn er diverse badeendjes of badboekjes en voor peuters heb je keuze uit verschillende leerzame speelsets voor in bad. Badspeelgoed voor baby’s is bovendien een leuk idee voor een origineel kraamcadeau.


Naast dat je ons badspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar kunt sorteren op merken, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor één van de favoriete figuren van je kleintje. Nijntje, Bumba en Woezel & Pip zijn enkele zeer populaire voorbeelden.


Veel badspeeltjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, wat ervoor zorgt dat het speelgoed langere tijd meegaat. Uiteraard beschikt het badspeelgoed ook over een educatieve waarde waardoor je kleintje in bad al spelenderwijs kan leren en de hand-oogcoördinatie wordt verbeterd.


Het mooiste speelgoed voor jouw baby en peuter

Klaar met badderen? Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het spelen is afgelopen! Intertoys biedt schitterend baby- en peuterspeelgoed. Ontdek bijvoorbeeld ons interactieve speelgoed dat jouw kleintje meeneemt naar een wereld vol liedjes, lichtjes en kleuren.


Wanneer je op zoek bent naar een leuk speeltje voor in de box of aan de buggy, dan is ons grijp- en bijtspeelgoed uitermate geschikt. Speelgoed van PAW Patrol of Bing laat jonge kinderen bovendien de leukste avonturen bedenken. Bij Intertoys vind je voor ieder kind het perfecte cadeau!