Adventskalenders

Ontdek de betovering van het aftellen naar de feestdagen met een gave adventskalender! Met deze leuke adventskalenders van Intertoys wordt het wachten op Kerst een magische reis vol verrassingen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 5 van 5  producten
1 - 5 van 5  producten

Het is iedere dag feest met een adventskalender

Een adventskalender is gevuld met dagelijkse verrassingen waarmee het aftellen naar de feestdagen nóg leuker wordt. Iedere dag mag je een nieuw vakje openen en onthul je weer een nieuwe verrassing.


Welk cadeautje vandaag op jou te wachten staat? Dat ligt aan de adventskalender die je hebt. Van kleine speeltjes tot kleurrijke stickers, aan het einde van de adventsperiode heb je een mooie selectie aan de leukste kleine cadeautjes.


Gelukkig biedt het speelgoed uit een adventskalender ook na kerst nog veel speelplezier! Het speelgoed dat je uit de vakjes haalt kan je namelijk makkelijk combineren met je overige LEGO en PLAYMOBIL bouwsets. Zo spaar je een hele leuke collectie aan speelsets bij elkaar.


Geef een adventskalender cadeau

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf, je eigen kindje of je neefje of nichtje, met een adventskalender weet je zeker dat je een gaaf cadeau in huis haalt. De dagen tot Kerst aftellen was nog nooit zo leuk geweest!


Ontdek alle adventskalenders bij Intertoys

Een adventskalender kopen doe je bij Intertoys, want tussen ons aanbod vind je adventskalenders van merken als LEGO, PLAYMOBIL en Pokémon. Dat kan maar één ding betekenen: iedere dag weer een superleuke verrassing.


Wist je dat je in ons assortiment allerlei kalenders in verschillende thema’s vindt? Van Harry Potter en Star Wars tot winterpret en dieren, tussen ons aanbod vind je genoeg om van elke dag een klein feestje te maken!