Zwembaden & onderdelen

Een zwembad in de tuin, wie wilt dat nu niet? Van een opblaasbaar zwembad en kinderzwembad tot een pomp en afdekhoes, bij Intertoys koop je in de zonnigste periode van het jaar alle leuke zwembaden en handige onderdelen om zo lang mogelijk van jouw zwembad te genieten. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 43  producten
  • 8.99

    incl. BTW

1 - 24 van 43  producten

Tover jouw tuin om tot zwemparadijs

Lijkt het je heerlijk om tijdens een warme zomerdag een plons te nemen in je eigen achtertuin? Met een zwembad tover je jouw tuin om tot waar zwemparadijs. Ga voor een groot familiezwembad om de hele zomer lang met het hele gezin waterpret te beleven of ga voor een kleiner exemplaar voor de kleine waterliefhebbers.

Ontdek alle zwembaden voor in de tuin

Bij Intertoys vind je verschillende zwembaden van merken als Bestway die je makkelijk en supersnel opzet. Zo neem je binnen no time een eerste plons in jouw nieuwe zwembad. Voor zowel baby’s, kinderen en volwassenen hebben we genoeg leuks in ons assortiment.


Laat jouw kleintje lekker spetteren in een felgekleurd kinderzwembad. In dit ondiepe bad kunnen zij heerlijk afkoelen tijdens de warme zomermaanden. Zorg voor voldoende zwemveiligheid voor de kleintjes en blijf als ouder altijd in de buurt om toezicht te kunnen houden!

Lekker spelen in het zwembad doe je met waterspeelgoed

Zwembad opgezet en gevuld met water? Bel je vrienden maar op, want het is tijd voor een gezellig zwemfeestje bij jou in de tuin! Het allerleukste waterspeelgoed mag zeker niet ontbreken. Speel een potje overgooien met een bal of bedenk je eigen leuke waterspellen. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Van een pomp tot afdekhoes voor je zwembad

In ons assortiment vind je niet alleen de leukste opblaasbare zwembaden, je vindt ook alles wat je nodig hebt om er zo lang mogelijk van te genieten. Met een pomp heb je jouw zwembad heel snel opgeblazen of leeggezogen. Deze pomp komt ook goed van pas bij het opblazen van een opblaasboot of luchtbed.


Hoe bescherm je het zwembad tijdens een zomerse bui? Met een filterpomp en afdekzeil voor je zwembad houd je het water zo lang mogelijk schoon. Geen zin om het water iedere dag te verversen? Gebruik chloortabletten om het zwembad zo goed mogelijk te onderhouden. Zo kun je de hele zomer volop genieten van waterplezier!