Sportspeelgoed

Vind jij het heerlijk om actief bezig te zijn? Het sportspeelgoed van Intertoys houdt je goed in beweging. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor de leukste activiteiten als voetbal, tafeltennis, darten of andere sporten. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 117  producten
 • 29.95

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 11.99

  incl. BTW

 • 19.95

  incl. BTW

 • 19.95

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

1 - 24 van 117  producten

Leef je uit met ons sportspeelgoed

Alle actieve kinderen en volwassenen opgelet! Als je op zoek bent naar het gaafste sportspeelgoed hoef je niet ver meer te zoeken. Bij Intertoys ontdek je al het sportieve buitenspeelgoed waarmee je zowel binnen als buiten de grootste lol beleeft.


Blijf in beweging met het leukste sportspeelgoed

Spelen op een sportieve manier, dat is precies wat je doet met ons sportspeelgoed. Deze beweging is niet alleen leuk, maar ook nog eens belangrijk. Of kinderen nu spelen met een kleurrijke voetbal of op ontdekkingstocht gaan met hun rolschaatsen, het buitenspeelgoed van Intertoys zorgt ervoor dat ze in beweging blijven.


Niet alleen kinderen kunnen hun geluk op met ons sportspeelgoed. Ook volwassenen beleven urenlang speelplezier met ons sportieve speelgoed. Wat dacht je van een gezellige middag sjoelen met het gezin of een potje badminton op de camping?


Van dart tot voetbal speelgoed

Tussen ons sportspeelgoed vind je voor iedere sportieveling wel iets leuks, want sportief speelgoed komt in veel verschillende vormen en maten. Zo leeft de een zich uit met een uitdagende speltafel, terwijl de ander het liefst een dartpijltje gooit.


Spelen en sporten tegelijk is toch het leukste wat er is? Wat jouw favoriete sport ook is, de kans is groot dat je het vindt tussen ons sportspeelgoed. Van tafeltennis en badminton tot dart en voetbal speelgoed, je ontdekt het bij Intertoys.