Spellen

Heb je een spelletjesmiddag of -avond georganiseerd? Maar weet je niet welke spelletjes je moet kopen? Geen Lees meer zorgen, bij Intertoys ben je aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende gezelschapsspelletjes te koop zoals het populaire Monopoly en Ticket to Ride: met deze leuke spellen kan je de middag of avond wel vullen.

Ga je op vakantie? Neem een kaartspelletje UNO of Codenames mee of koop één van onze dobbelspelletjes. De vakantie vliegt voorbij met deze leuke spelletjes.
Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 1.172  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 49
Toon volgende pagina
 • 44.99

  incl. BTW

 • 41.99

  incl. BTW

 • 32.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 31.99 28.79

  incl. BTW

  Je bespaart 3.20 Euro
 • 41.99 33.59

  incl. BTW

  Je bespaart 8.40 Euro
1 - 24 van 1.172  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 49
Toon volgende pagina

Spelen & Leren: koop een educatief spel bij Intertoys

Voor de spelers die nog veel moeten leren, heeft Intertoys verschillende leerzame spelletjes te koop: leer samen met je kind rekenen, schrijven of woordjes herkennen met de Jumbo ik leer serie, kies één van de spellen van Smart Games om meer te weten te komen over bijvoorbeeld het sprookje Roodkapje of maak kennis met alle dieren en hun woonomgeving in Spelend leren dierenbingo van Clementoni.


Bij Intertoys is een ruime keuze aan verschillende leerzame spelletjes te vinden voor een educatieve dag.


Tijd voor de bordspellen van Intertoys

Bordspellen, wie heeft er niet één thuis liggen. Als dat niet het geval is dan heeft Intertoys een ruim assortiment aan bordspellen om uit te kiezen. Altijd al de wereld willen veroveren? Pak Risk er maar bij.


Of koop het populaire spel Monopoly. Met dit spelletje kan je de avond of middag wel vullen. De bedoeling met Monopoly is dat je zoveel mogelijk hotels bouwt en je tegenstanders daarvoor laat betalen. De speler met het meeste geld wint!


Intertoys heeft niet alleen de traditionele editie van Monopoly te koop, maar ook andere edities van onder andere Fortnite of Star Wars.


Ben je meer een speler die van een spelletje treinreizen houdt? Dan is het bordspel Ticket To Ride echt iets voor jou! Met dit leuke familiespel kan je prachtige treinstations oprichten in verschillende steden in zowel binnen- als buitenland.


Toch toe aan een meer spannend spel? Koop dan Cluedo. In dit spelletje onderzoek je een mysterie en los je een misdaad op. Spannend tot het laatste moment. Met deze leuke spellen van Intertoys vliegt de dag voorbij.


Schud de kaarten

Tijd om al je kaarten op tafel te leggen met de kaartspellen van Intertoys. Beverbende, Exploding Kittens, het populaire spel UNO: bij Intertoys koop je verschillende soorten kaartspelletjes.


Laat je vrienden ‘exploderen’ met een potje Exploding Kittens. Ga je op vakantie? Koop een van de edities van het spel UNO en stop dit spelletje in je reistas. Een avond vol spanning beleef je met De Weerwolven van Wakkerdam of maak als eerste contact met jouw spionnen met een spelletje Codenames.


Mocht je je kaarten altijd kwijtraken of laten vallen tijdens een kaartspel dan kan je ook bij ons terecht voor een kaarthouder.


Koop een leuk dobbelspel

Als bovenstaande nou niks voor jou is dan hebben we bij Intertoys ook verschillende dobbelspelletjes. Geen speelbord of kaart komt eraan te pas, maar wel dobbelstenen. Elk spelletje heeft ook weer zijn eigen dobbelsteen.


Koop spellen van bijvoorbeeld het spel Regenwormen waarbij je zoveel mogelijk wormpjes wil verzamelen met behulp van acht dobbelstenen. Let wel op, want wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen.


Een ander leuk spelletje is Rory's Story Cube s waarbij je verhalen maakt met de symbolen op de stenen. Ben je toch meer opzoek naar een spel met de traditionele dobbelsteen? Dan heeft Intertoys ook het leuke spel Qwixx te koop! Benut jij de worp van je vrienden of laat je het lopen?


Spelletjes voor kinderen

Je kunt bij Intertoys ook spellen kopen voor kinderen. Bij ons vind je de leukste spelletjes met de bekendste figuren van Disney, Pokémon en Mario.


Koop bijvoorbeeld de junior editie van Stratego en neem het op tegen befaamde Disney-vijanden zoals Kapitein Haak, Cruella en Scar. Of speel een spelletje Pokémon of Yu-Gi-Oh! met onze Trading Card spellen. Bij Intertoys kan je de leukste spelletjes kopen voor alle leeftijden.


Veel speelplezier!