Spellen

Heb je zin in een spelletjesavond of -middag, maar moet je nog een leuk spel kopen? Geen zorgen, want Intertoys heeft een ruim assortiment: van klassieke tot nieuwe spellen. Met de handige filters op deze pagina kun jij filteren op het type spel, prijsklasse, leeftijd, aantal spelers en nog veel meer. Zo vind jij het spel dat helemaal binnen jouw spelmoment past! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 1.048  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 44
Toon volgende pagina
 • 39.99

  incl. BTW

 • 29.99 22.49

  incl. BTW

  Je bespaart 7.50.-
 • 31.99

  incl. BTW

 • 59.99

  incl. BTW

 • 51.99

  incl. BTW

 • 24.00

  incl. BTW

 • 44.99

  incl. BTW

 • 41.99

  incl. BTW

 • 44.99

  incl. BTW

 • 34.99 26.24

  incl. BTW

  Je bespaart 8.75.-
 • 34.99

  incl. BTW

 • 42.99

  incl. BTW

 • 41.99

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

1 - 24 van 1.048  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 44
Toon volgende pagina

Spellen: waarom spelen we ze?

Spellen worden al duizenden jaren gespeeld. Dit doet men van oudsher alleen, zoals met Mahjong, of in een gezelschap, zoals met schaken. Waarom spelen mensen eigenlijk al zo lang spelletjes?


Met spelletjes kunnen we ons ontspannen, vermaken en verbinden met anderen. Bovendien kunnen ze ook nog eens leerzaam zijn en voelen we ons goed als we een spel winnen! Genoeg redenen om een spel te spelen.


Of jij nu een spel speelt om tot rust te komen, tijd door te brengen met het gezin of jezelf eens even goed aan het denken wil zetten: bij Intertoys vind je spellen voor elk doel.


Leuke spellen koop je bij Intertoys

Wat zijn nu eigenlijk leuke spelletjes? Dat is natuurlijk afhankelijk van waar jij van houdt, maar Intertoys brengt je graag op de hoogte van een paar bekende spellen die over het algemeen goed in de smaak vallen.


Catan is een populair handelsspel waarin jij de grootste macht van het eiland Catan moet zien te worden door jouw dorpen uit te laten groeien tot steden. Het basisspel is geschikt voor 3 tot 4 spelers en duurt vaak langer dan een uur. Er zijn ook uitbreidingen of andere kortere varianten van te koop.


Als je van snelheid in plaats van strategie houdt, is 30 Seconds echt wat voor jou! Bij dit bekende partyspel is het de bedoeling dat je in groepjes van 2 of meer binnen 30 seconden de 5 woorden op het spelkaartje zo snel mogelijk omschrijft en raadt. Ook van dit spel zijn er verschillende edities beschikbaar.


Catan en 30 Seconds zijn slechts enkele van onze bordspellen. Benieuwd naar andere leuke exemplaren? Je vindt ze in onze top 10 bordspellen.


Gezelschapsspellen: spellen voor 2 personen of meer

Samenspelen is natuurlijk altijd gezelliger dan alleen, dus wat is er nu leuker dan een gezelschapsspel? Gezelschapsspellen speel je met 2 personen of meer. Op deze pagina kun je filteren op het aantal spelers om zo het gezelschapsspel te vinden voor de groep waar jij mee speelt.


Als je niet zeker weet wat de leukste spellen voor 2 personen zijn, dan willen wij je daar best een handje bij helpen. Eén van de bekendste spellen die je met 2 of meer spelers kunt spelen is UNO. Verder zijn er natuurlijk ook nog het welbekende Rummikub, het knallende spel Exploding Kittens en het nieuwe muziekspel Hitster.


Voorgaande spellen zijn ook zeer geschikt voor het hele gezin of met vrienden, bijvoorbeeld met de feestdagen of met een spelletjesavond. Andere zeer gewilde groepsspellen zijn Ticket to Ride en Monopoly: strategie en doorzettingsvermogen zijn hierbij de sleutel tot succes.


Nog meer spellen voor een avondje vol spelplezier met grotere gezelschappen vind je onder andere tussen onze partyspellen.


Spellen voor volwassenen en jonge spelfanaten

Bij Intertoys hebben wij spellen voor volwassen en jonge spelfanaten. Door op deze pagina te filteren op 18 jaar en ouder, vind je alle spellen die leuk zijn om met volwassenen te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje Keezen?


Deze en veel van de andere spellen die volwassenen kunnen spelen zijn ook te spelen met jongere spelers. Onder de productspecificaties op de productpagina is te zien of dit het geval is. Specifiek voor jongere kinderen hebben wij ook junior-edities die vallen onder onze kinderspellen en leerzame kinderspellen tussen onze educatieve spellen.


Welke leeftijd je ook hebt, bij Intertoys vind je altijd een leuk spel!


Kan jij op deze pagina niet vinden waar jij naar op zoek bent, omdat je eigenlijk op zoek bent naar een elektronisch spel? Elektronische spellen vind je tussen onze games.