De leukste legpuzzels koop je bij Intertoys!

Legpuzzels zijn dé manier om jouw creativiteit en geduld naar boven te halen. De legpuzzels van Intertoys zorgen ervoor dat je je kunt ontspannen en beter voelt. Puzzelen zorgt namelijk voor een voldaan gevoel en meer productiviteit. Geen wonder dat puzzels steeds populairder worden onder alle leeftijdscategorieën. Intertoys heeft een groot assortiment aan legpuzzels, zodat iedereen een mooi design kan maken. Zo hebben wij onder andere puzzels van Ravensburger, Clementoni, Jumbo en Trefl beschikbaar. Koop nu je legpuzzel en creëer met elk stukje dat je legt een wereld die tot leven komt! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 329  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina
1 - 24 van 329  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina

Puzzelplezier voor alle leeftijden

Bij Intertoys hebben we legpuzzels voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot aan alle opa’s en oma’s. Voor de allerkleinsten hebben wij puzzels variërend van 2 t/m 50 stukjes. Ben je al iets beter in puzzelen, dan kun je een legpuzzel van 100 stukjes makkelijk aan. Iets oudere kinderen kunnen al een grotere uitdaging aan met legpuzzels van 200, 300 of zelfs 500 stukjes. Voor de gevorderde puzzelaars heeft Intertoys legpuzzels van 1000, 1500, 2000, 3000 en 5000 stukjes. Kies de legpuzzel die bij jouw niveau past en beleef urenlang puzzelplezier.


Een Jan van Haasteren of Wasgij legpuzzel van Jumbo

De Jan van Haasteren legpuzzels zijn immens populair in de hele wereld, jaarlijks worden er meer dan 1 miljard puzzelstukjes van gelegd. Elke Jan van Haasteren legpuzzel vertelt een nieuw verhaal met ontzettend veel details. Stukje voor stukje ontdek je alle avonturen van de Jan van Haasteren karakters. In elke Jan van Haasteren puzzel zijn meerdere grapjes verwerkt. Ontdek jij de vaste elementen, een haaienvin, oog op steeltjes en de snelle slak in de Jan van Haasteren tekening? Waan je op het Eurovisie Songfestival, bij de Grand Prix of in het park en ontdek het zelfportret van Jan.

Voeg een extra element toe aan het puzzelen met de legpuzzels van Wasgij. Bij deze puzzels moet je namelijk niet puzzelen wat er op de doos staat, maar moet je je eigen fantasie gebruiken! Je weet dus van tevoren niet hoe je legpuzzel er uit komt te zien. De Wasgij legpuzzels hebben drie verschillende concepten die allemaal bij Intertoys verkrijgbaar zijn. Het Wasgij Original concept laat je verplaatsen in de positie van een persoon die afgebeeld staat op de doos. Wat ziet diegene? Bij de Wasgij Destiny legpuzzels draait het om tijdreizen en moet jij je fantasie gebruiken om te bepalen hoe de personen er nu uit zullen zien. Bij de Wasgij Mystery legpuzzel moet jij bepalen wat er in de aankomende minuten zal gebeuren! Wist jij trouwens dat Wasgij een anagram van Jigsaw is?


De legpuzzels van Ravensburger

De legpuzzels van Ravensburger mogen natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Intertoys. Ravensburger heeft legpuzzels voor iedere leeftijd en van alle formaten. Van kleine puzzels van 2 stukjes tot puzzels van 500, 1000, 2000 en 5000 stukjes. Alle Disney fans kunnen hun hart ophalen met legpuzzels van Frozen, Cars en vele andere Disneyfiguren. Of puzzel een wereld van Nijntje of PAW Patrol tevoorschijn. Kies uit één van de puzzels vol met prachtige landschappen, bekende steden of grote en kleine dieren. Met de kunstwerken en stillevens van Ravensburger kan iedere puzzellaar een geschikte legpuzzel kopen bij Intertoys.