• Home
  • De wereld van PAW Patrol: Ontdek hier alles! | Intertoys

De wereld van PAW Patrol

Geen klus te groot, geen pup te klein! Bij Intertoys ontdek je het nieuwste en leukste PAW Patrol speelgoed, waaronder speelfiguren, voertuigen, puzzels en schoolspullen. Download bovendien onze mooie PAW Patrol kleurplaat. Ga op avontuur samen met jouw favoriete helden Chase, Marshall, Skye, Zuma en de anderen.

Wie zijn de PAW Patrol pups?

PAW Patrol is een van oorsprong Canadese kinderserie die in 2013 voor het eerst op tv verscheen. De hoofdrol in deze tekenfilmserie is weggelegd voor een groep dappere pups uit Avonturenbaai die elke aflevering weer een spannend avontuur beleven. De 10-jarige Ryder is de leider van PAW Patrol. Deze jongen is zeer slim en bedenkt de coolste gadgets voor zijn viervoetige vriendjes.


De stoere Duitse herder Chase doet dienst als verkeerspolitiehond maar daarnaast is hij een uitstekende spion. Hij is beste vriendjes met Marshall, de Dalmatiër die levens redt als brandweerhond en als medicus. Is er een zware klus te klaren? Dan wordt de Engelse Buldog Rubble erbij gehaald. Deze pup weet alles van constructie en hij rijdt rond in zijn truck die doet denken aan een bulldozer.


Wanneer er assistentie vanuit de lucht nodig is, dan is daar de dappere Skye met haar helikopter. De schattige, bruine labrador Zuma is de PAW Patrol pup die het beste uit voeten kan op zee met zijn razendsnelle hovercraft voertuig.


Moet er iets gemaakt worden? Vraag dan Rocky, de handige eco-pup die graag recyclet en over een gereedschapskist vol handig gereedschap beschikt om alles mee te fiksen. In latere seizoenen komen er nog enkele stoere, nieuwe leden bij, zoals Everest, Tracker en Liberty.


PAW Patrol Moto speelsets en voertuigen

Wil jij je eigen PAW Patrol avonturen bedenken? Bij Intertoys vind je het leukste PAW Patrol speelgoed, waaronder mooie speelsets en voertuigen. Bouw bijvoorbeeld je eigen PAW Patrol hoofdkwartier. Hiervandaan stuur jij de pups op hun nieuwe missie!


De viervoetige helden snellen op hun stoere PAW Patrol voertuigen naar de plaats van het onheil. In onze collectie vind je verschillende typen voertuigen. Zo kun je kiezen voor de bekende auto, truck en helikopter van jouw favoriete pup maar ook voor een stoer PAW Patrol Moto Pups motorvoertuig met terugtrekmotor. Tevens kunnen kinderen onbeperkt nieuwe missies verzinnen met de coole PAW Patrol: Dino Rescue voertuigen en de modellen uit PAW Patrol: De Film.


In ons assortiment vind je de leukste PAW Patrol speelsets om Avonturenbaai mee tot leven te brengen. De PAW Patrol Moto Pups speelsets introduceren bovendien coole voertuigen uit de film waar de pups mee op pad gaan. Je kunt Chase, Skye en de anderen op de meest spannende reddingsmissies laten gaan. Of ga terug in de tijd met PAW Patrol: Dino Rescue. Deze sets bevatten niet alleen een pup maar ook een coole dino.


Speelgoed van PAW Patrol: Rescue Knights

Reis samen met je favoriete pups terug naar de middeleeuwen met PAW Patrol: Rescue Knights! In deze serie begeven Rocky, Skye, Marshall en de anderen zich in een wondere wereld van kastelen en draken. Bij Intertoys koop je het mooiste PAW Patrol: Rescue Knights speelgoed.


Elk PAW Patrol figuur heeft een eigen drakenvriendje dat hen helpt bij de missies. Wie heeft een voertuig nodig als je samen met je draak kunt vliegen! Bedenk bovendien je eigen spannende avonturen met het PAW Patrol Rescue Knights kasteel.


De leukste PAW Patrol puzzels en knuffels

Heb je naast jouw speelfiguren en voertuigen nog niet genoeg van PAW Patrol? Bij Intertoys vind je nog veel meer speelgoed van je favoriete tekenfilmpups. Jonge kinderen kunnen bijvoorbeeld spelenderwijs leren met de schitterende PAW Patrol puzzels in ons assortiment. Begin met een puzzeltje van 12 stukjes en kies uiteindelijk voor een coole PAW Patrol kinderpuzzel van 49 stukjes om helemaal zelf te leggen.


Verschijn in stijl op school met een stoere PAW Patrol rugtas en drinkbeker. Zo heb je je favoriete helden altijd bij je. Na school kunnen kinderen zelf als heuse held rondrijden op een PAW Patrol loopwagen. Weet jij de boel te redden? Of speel een PAW Patrol spel, zoals memo of kwartet, samen met een ouder of leeftijdsgenootje. Tevens kunnen kleintjes urenlang knutselen met onze leuke PAW Patrol stickers. Plof uiteindelijk na een lange dag spelen samen met jouw mooie PAW Patrol knuffel op de bank of ga lekker naar bed. Dromen over nieuwe avonturen!