GraviTrax

Bouw jouw eigen coole knikkerbaan met een Ravensburger GraviTrax set van Intertoys. In ons assortiment vind je niet alleen een GraviTrax of GraviTrax Vertical starterset maar ook de meest vette uitbreidingssets. Breid jouw knikkerbaan bijvoorbeeld uit met een stoere looping, splitter of brug! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 44  producten
1 - 24 van 44  producten

GraviTrax starterset

Zou je graag je eigen knikkerbaan willen bouwen maar weet je niet goed waar te beginnen? Intertoys neemt je mee op een spannend knikkeravontuur met een handige GraviTrax starterset.


GraviTrax is een merk van het bekende Ravensburger en biedt kinderen met hun interactieve baansysteem een leuke en leerzame bouwervaring. Kinderen ontdekken alles over de werking van zwaartekracht en wenden hun fantasie en technisch inzicht aan om de meest spectaculaire knikkerbaan te bouwen. Het speciale GraviTrax kogelbaansysteem is zo gemaakt dat met de aparte baanonderdelen onbeperkt gevarieerd kan worden. Zo bouw je telkens een nieuw parcours.


Stijg tot grote hoogten met de GraviTrax starterset Vertical. Deze set bevat coole pijlers om mee de hoogte in te bouwen en je knikkers een uitdagende tocht naar beneden te bieden. Laat zelfs de verschillende banen over elkaar heen lopen voor de ultieme knikkertwister! Maak het je knikkers echt moeilijk met de GraviTrax Obstacle baanset. Dit startpakket is uitgerust met een trampoline, zipline en bruggen. Experimenteer en bouw telkens een nieuwe knikkerbaan met een GraviTrax starterset.


GraviTrax uitbreiding

Wanneer je alle varianten van je starterset hebt gebouwd ben je als volleerd knikkerbaanbouwer toe aan de volgende uitdaging. Gelukkig biedt Intertoys vele leuke GraviTrax uitbreidingssets voor jouw knikkerbaan.


Voeg een coole katapult of vette looping toe aan je baan en zie je knikkers vliegen! Daarnaast vind je in onze collectie een tunnel, schep, spiraal, bruggen en nog veel meer leuke accessoires en uitbreidingen om jouw knikkerbaan hoger, langer en beter mee te maken. Deze uitbreidingen zijn eenvoudig te combineren met elkaar en met jouw GraviTrax basisset. Kinderen kunnen enorm fantasierijk spelen met het stevige en leerzame GraviTrax speelgoed.


Bekijk ook onze andere knikkerbanen.