Treinen & treinbanen

Op zoek naar avontuurlijk speelgoed voor jouw kleintje? Bij Intertoys ontdek je de leukste treinen en treinbanen. Ga op ontdekkingsreis door ons aanbod en beleef urenlang speelplezier met dit te gekke speelgoed. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 11 van 11  producten
  • 14.99

    incl. BTW

  • 14.99

    incl. BTW

1 - 11 van 11  producten

Houten treinbanen

Treinen en treinbanen komen in veel verschillende kleuren, materialen en soorten. Bij Intertoys vind je dan ook allerlei soorten treinspeelgoed, zoals kleurrijke en houten treinen. Wat dacht je van een gave blokkentrein of houten treinbaan van Little Dutch? Met dit gave speelgoed duiken kinderen in de wondere wereld van locomotieven.


Als je op zoek bent naar schitterende speelgoedvoertuigen voor de kleintjes dan is een houten treinset van Little Dutch een ware hit. Hier kunnen zij zich urenlang mee vermaken. Een treinbaan zonder mooi treinstation of stad is natuurlijk niet compleet. Gelukkig vind je ook dat tussen het treinspeelgoed van Little Dutch!


Spelenderwijs leren met de treinen en treinbanen

Met een speelgoedtrein en treinbaan stimuleren kinderen hun kleurherkenning, motoriek en hand-oogcoördinatie. Naast al het spelen houdt jouw kleine treinmachinist zich ook bezig met blokken stapelen, banen aanleggen, een eigen wereld bouwen en verhaallijnen bedenken. Dit speelgoed is de ideale keuze voor urenlang speelplezier en ontwikkeling.


Ontdek al het treinspeelgoed bij Intertoys

Bij Intertoys vind je treinen van allerlei merken, zo ook van Thomas & Friends. Maak kennis met al jouw nieuwe treinvriendjes en beleef samen jullie eigen avonturen. Of je nu je eigen verhaallijnen verzint of je lievelingsscènes naspeelt, met jouw fantasie komt je speelgoedtrein écht tot leven.


Op zoek naar de leukste treinen en treinbanen? Dan hoef je niet ver meer te zoeken, want op deze pagina vind je al het treinspeelgoed waarmee kinderen urenlang zoet kunnen spelen. Tjoek tjoek! Spring op de trein en neem een ritje door ons assortiment. Voor je het weet heb je een prachtige treinbaan in huis.