Rijdend speelgoed

Beleef rollende avonturen met het rijdend speelgoed van Intertoys! Ontdek alle gave loopfietsen, loopauto’s, driewielers, kinderfietsen en traptractoren en voor je het weet scheur jij weg op jouw favoriete, rijdende speelgoed. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 86  producten
  • 44.99

    incl. BTW

1 - 24 van 86  producten

Ontdek al het rijdend speelgoed

Als je op zoek bent naar het leukste speelgoed met wielen, ben je bij Intertoys aan het juiste adres. In ons assortiment vind je al het rijdend speelgoed van merken als Smoby, Little Tikes en Little Dutch. Ga jij voor een mooie traptractor of scheur jij straks weg op een stoere loopmotor?


Rijdend speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook een goede manier om de motoriek en balans van je kleintje te ontwikkelen. Of ze nog moeten leren fietsen of je inmiddels voorbij scheuren, met al het gave rijdend speelgoed vermaken kinderen zich urenlang.


Goede bescherming mag natuurlijk niet ontbreken als je speelt met jouw razendsnelle (loop)fiets, driewieler of traptractor. Zorg ervoor dat je altijd veilig de weg op gaat. Zet je helm op, trek je beschermingsset aan en jij bent extra goed beschermd!


Het leukste rijdend speelgoed voor de allerkleinsten

Zelfs de allerkleinste avonturiers scheuren weg op rijdend speelgoed. Een driewieler is vaak het eerste vervoersmiddel voor kleintjes. Dit rijdend speelgoed staat stabiel op de weg en met drie wielen is dit voor jouw kind een veilige manier om te leren fietsen.


Heeft jouw kleintje al wat meer balans? Dan is het tijd om door te groeien naar een loopfiets. Dit is eigenlijk een fiets zonder trappers, waardoor kinderen op jonge leeftijd al comfortabel worden met een fiets. Zo ontwikkelen zij hun evenwicht en leren ze hoe ze zich moeten voortbewegen.


Rijdend speelgoed met trappers

Is het tijd om jouw loopfiets in te wisselen voor je eerste échte kinderfiets? Dan is de kans groot dat je iets leuks gaat vinden tussen ons rijdend speelgoed. Van felgekleurde tot stoere kinderfietsen met zijwieltjes, er is voor ieder wat wils.


Voor alle stoere jongens en meisjes heeft Intertoys ook traptractoren in het assortiment. Ontdek het leven op de boerderij met dit levensechte, rijdende speelgoed en begin aan je eerste klus. Van het verplaatsen van tarwe of het vervoeren van vee, met een traptractor speel je de avontuurlijkste verhalen na.