Maak levensechte 3D-puzzels

Van historische gebouwen zoals de Eiffeltoren tot aan een Lamborghini Huracán: bij Intertoys vind je allerlei 3D-puzzels. Het leuke aan deze puzzels, ze lijken levensecht doordat ze in 3D zijn. Hierdoor kan je de puzzels ook als decoratie gebruiken. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 30  producten
1 - 24 van 30  producten

Haal historische gebouwen in huis

Altijd al het Vrijheidsbeeld in huis willen hebben? Of de toren van Pisa? Met de 3D-puzzels van Ravensburger kan het!


Deze puzzels bestaan uit 108 en 216 puzzelstukjes die verschillende historische gebouwen als resultaat hebben. Is de puzzel af? Dan kun je deze als decoratie ergens neerzetten.


Dus is de Eiffeltoren binnenkort in jouw woonkamer te bewonderen? Of staat de Big Ben straks in jouw slaapkamer? Welk gebouw je ook kiest, deze 3D-puzzels zijn perfect om samen in elkaar te zetten tijdens regenachtige dagen.


Koop je favoriete auto als 3D-puzzel bij Intertoys

Als je fan bent van auto’s of aan je vrienden wil laten zien wat voor auto je hebt gehaald, dan zijn onze auto 3D-puzzels echt iets voor jou.


Met de auto 3D-puzzels kan je niet alleen een Lamborghini maken, maar ook Volkswagen busjes. Wie echt los wil gaan kan zelfs een 3D-puzzel van de typische rode Londense bus kopen.


Je kan kiezen tussen 3D-puzzels met 108 stukjes om een auto te puzzelen of ga voor de 3D-puzzels met 162 stukjes om een VW-busje te maken. Helaas kan je niet rijden in jouw spiksplinternieuwe auto, maar wel een weekendje op pad.


Breng games of films tot leven

Of je nou fan bent van Harry Potter, Frozen of Pokémon: met de 3D-puzzels van Intertoys haal je bekende gebouwen of producten uit films of series in huis.


Puzzel bijvoorbeeld een levensecht exemplaar van Zweinstein in elkaar of maak een Great Ball en voeg deze toe aan jouw arsenaal Poké Balls, het kan allemaal met onze 3D-puzzels.


Ben je klaar met het in elkaar puzzelen van jouw levensechte creatie? Geef deze dan een leuk plekje. Wel in het zicht natuurlijk, want iedereen moet jouw creatie zien.


Toch liever een andere puzzel? Op onze puzzelpagina vind je allerlei puzzels voor jong en oud!