Knikkerbanen en knikkers

Een spannend potje knikkeren? Dat doe je natuurlijk met de knikkerbanen en knikkers van Intertoys! In ons assortiment vind je vette knikkerbanen van merken als GraviTrax, VTech en nog veel meer. Daarnaast vind je bij Intertoys een aantal knikkers om jouw verzameling mee te beginnen of uit te breiden. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 64  producten
1 - 24 van 64  producten

Beleef magnetische avonturen met een GraviTrax knikkerbaan

Stimuleer nieuwsgierigheid met een GraviTrax knikkerbaan! Met GraviTrax bouw je een magnetische knikkerbaan terwijl je alles leert over zwaartekracht. Dit kogelbaansysteem begint met de starterset en kun je eindeloos uitbreiden en aanpassen met de vele uitbreidingen die je voor een knikkerbaan van GraviTrax kunt kopen.


Actie en reactie met een Action & Reaction knikkerbaan van Clementoni

Als je écht van snelheid houdt, is de Action & Reaction knikkerbaan van Clementoni precies wat je zoekt. Een bocht hier, een spiraal daar en een trechter op het eind: met een knikkerbaan bepaal je helemaal zelf welke weg jouw knikker aflegt. Zo stimuleer je niet alleen de creativiteit, maar leren kinderen ook probleemoplossend te denken.


Eindeloos speelplezier met een VTech knikkerbaan

Van een grote knikkerbaan tot kleinere varianten, bij Intertoys vind je een knikkerbaan voor iedereen. Ook als je op zoekt bent naar een knikkerbaan voor kinderen van 4 jaar, zit je bij ons aanbod goed. De VTech knikkerbanen zijn namelijk al geschikt voor de allerkleinste knikkeraars.


Ga jij voor het eerst een knikkerbaan bouwen? Kies dan voor een kleinere set met bijvoorbeeld 45 onderdelen. Als ervaren knikkerbaan-bouwer ga je natuurlijk voor de grote knikkerbaan die uit 200 delen of meer bestaat. Bekijk alle knikkerbanen en kies jouw favoriete bouwspeelgoed!


Knikkers kopen doe je bij Intertoys

Wat is knikkeren nu zonder knikkers? Vul jouw zakje met de knikkers van Intertoys, want deze mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens het spelen van dit eeuwenoude spel! Of je nu met kleine of grote knikkers speelt, met deze knikkers ben jij altijd goed voorbereid op een potje knikkeren. Welke knikker is jouw favoriet?


Wil jij het speelplezier nog verder uitbouwen? Dat doe je met de uitbereidingssets voor jouw knikkerbaan! Ontdek alle sets en maak jouw knikkerbaan nóg indrukwekkender dan die al was!