Knikkerbanen en knikkers

De leukste knikkerbanen om te bouwen en de mooiste knikkers vind je natuurlijk bij Intertoys.

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 68  producten
1 - 24 van 68  producten

Fantastische Quercetti knikkerbaan bouwen

Het bouwen van knikkerbanen is een superleuke en creatieve bezigheid voor kinderen. Intertoys heeft meerdere coole knikkerbanen van topmerken als Quercetti. Nu kan jij zelf een unieke knikkerbaan bouwen.


Ga je voor het eerst een knikkerbaan bouwen? Kies dan voor een kleinere set van bijvoorbeeld 45 onderdelen. Als ervaren knikkerbaan-bouwer ga je natuurlijk voor de grotere knikkerbaan die uit 200 delen of meer bestaat. De ideale knikkerbaan vind je bij Intertoys.


Interactieve GraviTrax knikkerbaan

De knikkerbanen van GraviTrax zijn niet zomaar knikkerbanen. Met GraviTrax maak je namelijk een kogelbaansysteem en leer je alles over zwaartekracht terwijl je deze knikkerbaan aan het bouwen bent. Dit kogelbaansysteem begint met de starterset en kun je eindeloos uitbreiden en aanpassen met de vele uitbreidingssets die GraviTrax biedt.


Knikkers kopen voor het knikkerspel

Knikkeren, wie kent het niet? Dit eeuwenoude spel blijft populair onder kinderen van alle generaties. De knikkers worden gemaakt van verschillende materialen zoals glas of kunststof. Het doel van het knikkerspel is om als eerste alle knikkers in het knikkerputje te krijgen. Wat de regels van het knikkerspel precies zijn dat kan per regio of zelfs per school verschillen. Koop bij Intertoys je knikkers en daag je vrienden en vriendinnen uit voor een potje knikkeren!