LEGO bloemen en planten

Breng wat extra sfeer in huis en fleur jouw woon-, werk- of slaapkamer op met een kleurrijke LEGO bloemenset of plant van Intertoys. Ons assortiment LEGO bloemen en planten bevat schitterende, bouwbare planten en bloemensets van onder meer de LEGO Botanical Collection. Bouw je eigen bonsai of verras iemand met een leuk LEGO boeket. Geen water of aarde vereist! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 18 van 18  producten
 • 104.99 87.99

  incl. BTW

  Je bespaart 17.00.-
 • 64.99 56.99

  incl. BTW

  Je bespaart 8.00.-
 • 69.99 49.98

  incl. BTW

  Je bespaart 20.01.-
1 - 18 van 18  producten

Creëer telkens opnieuw een uniek LEGO boeket

Wat een prachtige zonnebloemen! Huh, is dat LEGO? Jazeker, bij Intertoys vind je niet alleen het mooiste speelgoed, maar koop je ook de fleurigste LEGO bloemen. Gezellige narcissen, kersenbloesem of lotusbloemen voor jezelf of als bouwbaar cadeauboeket. Een LEGO boeket vormt sfeervol, decoratief en – niet onbelangrijk - onderhoudsvriendelijk groen in elke kamer.


Een LEGO bloemenset bestaat veelal uit 2 of meer bouwbare bloemen. Zet de stelen in elkaar en bevestig hier de bontgekleurde bloemetjes aan. De stelen van de LEGO bloemen zijn in lengte aanpasbaar, dus kun je zelf kiezen in welke vaas, fles of ander ornament je ze plaatst. De bloemen van LEGO zijn bovendien voor zowel kinderen als volwassenen leuk om in elkaar te zetten.


Natuurlijk is een beetje afwisseling in huis altijd fijn. Laat daarom je creativiteit spreken door de verschillende soorten boeketten en losse bloemen te combineren en te herschikken. Zo creëer je telkens opnieuw een prachtige bos LEGO bloemen. Hoe gezellig is dat?


Met LEGO Botanical vergaat de pret nooit

De Botanical Collection van LEGO Icons bestaat uit verschillende bloemenboeketten, boompjes en plantjes om thuis of op kantoor ter decoratie neer te zetten. De sets uit deze collectie zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen en bieden enthousiaste bouwers de mogelijkheid om heerlijk rustig of juist samen met anderen creatief bezig te zijn.


En welke volwassene geniet er nu niet van mooie, onderhoudsvrije planten? Ontdek naast de LEGO bloemen en planten nog veel meer LEGO voor volwassenen in ons uitgebreide assortiment.


Heb je nog een lege vaas maar geen geschikt boeket? De LEGO Icons Botanical Collection bevat de mooiste bouwbare boeketten die juist heel gemakkelijk te schikken zijn. De losse boeketbloemen nodigen bovendien uit om telkens opnieuw gebruikt te worden in kersverse, fantasierijke samenstellingen. Omdat de stelen in lengte aanpasbaar zijn, zijn de Botanical boeketten prima te combineren met de losse LEGO bloemen.


Niet alleen de bloemen maar ook onze LEGO planten geven onbeperkt sfeer. Maak plaats op tafel voor een prachtige LEGO Botanical plantenset als de LEGO bonsai, de miniplantjes of de rustgevende tuin. Deze makkelijke planten zullen nooit vergaan en blijven altijd een bijzondere blikvanger.


Geef LEGO bloemen cadeau

In de stemming voor een romantisch gebaar? Maak iemand blij met een schitterend LEGO boeket of een leuke, bouwbare plant. Lief kaartje erbij en klaar! Het LEGO Botanical rozenboeket is natuurlijk uitermate geschikt als cadeau voor Valentijn, een verjaardag of Moederdag. Of Vaderdag, dat kan natuurlijk ook!


Kies een schitterend LEGO bloemenpakket of een andere bouwset uit onze collectie en verras iemand met een nieuw en creatief bouwproject.