Jan van Haasteren puzzels

De populaire Jan van Haasteren puzzels van Jumbo, wie kent ze niet? Grappig, kleurrijk, boordevol uitdaging en verkrijgbaar in vele varianten. Gaat het jou lukken om deze puzzels op te lossen? Bekijk hier alles van Jan van Haasteren en bereid je voor op enorm veel puzzelplezier! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 76  producten
1 - 24 van 76  producten

Jan van Haasteren

Maak kennis met de wondere wereld van Jan van Haasteren! De bekende striptekenaar heeft vele puzzels op zijn naam staan. Wist je dat de striptekenaar Jan van Haasteren in elke puzzel als stripfiguur te vinden is? Daarnaast is hij er dol op om grapjes in de puzzels te verwerken waardoor het telkens weer een genot is om ermee bezig te zijn.


Soorten legpuzzels

Of je nu dagenlang wilt puzzelen of slechts een uurtje, met de legpuzzels van Jan van Haasteren zit je altijd goed. Ga voor 500, 1000 of juist voor 3000 puzzelstukjes. Je hebt keuze genoeg! Naast het aantal puzzelstukjes, heb je ook diverse soorten puzzels waar je uit kan kiezen. Zo is er zelfs een Efteling-editie. Bekijk hierboven al onze producten en kies jouw favoriete legpuzzel!


De nieuwste Jan van Haasteren puzzels

Ben jij een echte puzzelfanaat en kun je niet wachten om te beginnen aan de nieuwste Jan van Haasteren puzzel? Dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Wij hebben namelijk altijd de nieuwste Jan van Haasteren puzzels verkrijgbaar. Kom langs in een van onze winkels of bestel je puzzel vandaag nog online.


Jan van Haasteren Junior

De Jan van Haasteren puzzels zijn nu ook verkrijgbaar voor de allerkleinsten met de puzzellijn Jan van Haasteren Junior. Deze puzzels bevatten minder puzzelstukjes maar dezelfde welbekende figuren. Begin met een puzzel van 150 stukjes en stap vervolgens over op puzzels van 240 en zelfs 360 puzzelstukjes. Zo kan iedereen genieten van de puzzels van Jan van Haasteren.


Alles van Jumbo

Naast Jan van Haasteren puzzels verkopen wij nog veel meer producten van Jumbo. Denk aan de bekende Wasgij puzzels waarbij je niet de afbeelding op de doos moet puzzelen, maar juist zelf moet ontdekken hoe de puzzel eruit komt te zien. Of waag je aan een van de populaire spellen zoals Ganzenbord en Party & Co. Wil je weten wat Jumbo nog meer te bieden heeft? Ontdek dan hier alles van Jumbo.