Werk- & hulpvoertuigen

Op zoek naar de gaafste werk- en hulpvoertuigen? Bij Intertoys vind je alle speelgoedvoertuigen voor de echte avonturiers en helden onder ons. In ons assortiment ontdek je alle indrukwekkende werk- en hulpvoertuigen: van kraanwagens en hijskranen tot politieauto’s en brandweerwagens. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 115  producten
 • 42.99

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

 • 29.95

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

1 - 24 van 115  producten

Prikkel de fantasie met de gaafste werk- en hulpvoertuigen

Kinderen kunnen hun fantasie de vrij loop laten terwijl ze boeven vangen, een brand blussen of een hijskraan besturen. De verhaallijnen zijn eindeloos als ze spelen met deze stoere werk- en hulpvoertuigen. Welk avontuur beleef jij vandaag?


Stap in een fantasierijke wereld met de werk- en hulpvoertuigen van merken als Siku, Bruder, Lena Truxx en Kids Globe. Deze speelgoedauto’s zijn een ware hit voor alle kleine en grote autoliefhebbers. Op zoek naar een schitterend cadeau? Bekijk ons aanbod aan werk- en hulpvoertuigen en je vindt vast en zeker iets leuks voor de jarige.


Ontdek alle hulpvoertuigen zoals een politieauto, ambulance of brandweerwagen

Is jouw kleintje altijd onder de indruk van alle knipperende lichtjes en loeiende sirenes van een politieauto, ambulance of brandweerwagen? Met een speelgoedhulpvoertuig kunnen ze nu zelf de held uithangen. Met hun eigen verbeeldingskracht bedenken ze avontuurlijke scenario’s en kunnen ze urenlang spelen met dit leuke brandweer of politie speelgoed.


Spelen met deze speelgoedvoertuigen is niet alleen leuk, het is tegelijkertijd ook educatief. Zo leren kinderen over de rol van alle dappere politieagenten, ambulancebroeders en brandweermannen en hoe belangrijk deze voor ons zijn. Deze werk- en hulpvoertuigen zijn het perfecte speelgoed voor kinderen die gefascineerd zijn door de indrukwekkende wereld van politieauto’s, ambulances en brandweerwagens.


Duik in de wereld van de bouw met deze werkvoertuigen

Een diepe kuil graven met een graafmachine, materiaal naar boven hijsen met een hijskraan of zand vervoeren met een kiepwagen, dat is nog maar een kleine greep uit alles wat je kunt doen met de stoere werkvoertuigen.


De échte harde werkers leven zich uit met een gaaf werkvoertuig. Of je nu inzetbaar bent op de bouwplaats of om de straten van jouw speelgoedstad schoon te houden, je bepaalt zelf welke klus je vandaag moet klaren.


Ontdek de werkvoertuigen van merken als Siku, Bruder en Kids Globe en beleef je eigen avonturen met deze imposante speelgoedvoertuigen. Voor je het weet stap je in de wereld van de bouw, landbouw of hulpverlening en kun je je handen uit de mouwen steken tijdens je zelfbedachte avonturen.