LEGO Star Wars Millennium Falcon 75375

1999430
LEGO Star Wars Millennium Falcon 75375
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Beleef de actie uit Star Wars: A New Hope opnieuw met dit bouwbare LEGO Star Wars model van de beroemde Millennium Falcon! LEGO-nr. 75375

Roep al je creatieve krachten op om het beroemdste ruimteschip in het Star Wars universum te bouwen: Han Solo's Millennium Falcon. Leg direct herkenbare details vast van het ruimteschip zoals het te zien was in Star Wars: A New Hope. Plaats de Millennium Falcon in een dynamische hoek op de standaard en voeg het naamplaatje en de speciale jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars (2024) toe om de geweldige blikvanger af te maken.


De klassieke Star Wars saga gaat verder in je woonkamer met dit LEGO Star Wars Millennium Falcon ruimteschip om neer te zetten (75375). Focus als een Jedi om de authentieke details uit Star Wars: A New Hope na te bouwen. Zet je creatie neer op een bouwbare standaard die is ontworpen om de Millennium Falcon vanuit een dynamische hoek te laten zien. Voeg het naamplaatje en de jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars toe om een blikvanger te maken die nostalgische herinneringen zal oproepen. 


Dit bouwbare Star Wars voertuig maakt deel uit van de LEGO Star Wars ruimteschipcollectie op middelgrote schaal. Het is een leuke traktatie voor jezelf of een cadeau voor andere Star Wars fans en verzamelaars. Deze unieke LEGO Star Wars set biedt volwassenen een complexe, creatieve bouwuitdaging. Maak de ervaring nog leuker met de LEGO Builder app, waar je kunt inzoomen en je modellen in 3D kunt draaien, je voortgang kunt bijhouden en al je sets op één plek kunt opslaan.


Eigenschappen:

  • Denk terug aan klassieke scènes terwijl je een LEGO versie op middelgrote schaal bouwt van het meest bekende ruimteschip uit het Star Wars universum.
  • Creëer iconische kenmerken van de Millennium Falcon uit Star Wars: A New Hope in LEGO stijl, inclusief de cockpit, satellietschotel en kanonnen.
  • De bouwbare standaard heeft een naamplaatje en een jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars (2024) en is ontworpen om de Millennium Falcon vanuit een dynamische hoek te laten zien.
  • Deze set maakt deel uit van een serie bouwbare verzamelmodellen op middelgrote schaal van bekende Star Wars ruimteschepen.
  • Bouw je LEGO Star Wars ruimteschip met digitale ondersteuning - met de LEGO Builder app kun je in 3D bouwen, je voortgang bijhouden, al je sets op één plek opslaan en zelfs samen als team bouwen.
  • LEGO Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor mensen zoals jij die graag boeiende, creatieve bouwprojecten ondernemen om zich te ontspannen.
  • Bouwen en neerzetten - dit LEGO Star Wars Millennium Falcon ruimteschip is ca. 13 cm hoog, 24 cm lang en 19 cm breed.
  • LEGO-nr. 75375
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 18 tot 99 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Star Wars
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999430
Barcodes:
5702017584348
5702017584348
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal onderdelen:
921
Speelgoedthema:
Ruimte, Voertuigen, Film, TV & boeken
Figuren:
Star Wars
Kleur:
Grijs
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
24x19x13 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
37,3x28,6x26,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
992
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017584348
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
84.99 69.99

incl. BTW

Je bespaart 15.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Star Wars Millennium Falcon 75375
69.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

Star Wars logoStar Wars

Ontdek alles van Star Wars

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?