Squishmallows

Ken jij Squishmallows al? Deze superzachte, marshmallow-achtige knuffels zijn enorm populair. De knuffels staan bekend om hun zachte, squishy textuur waardoor ze knijpbaar zijn. Dit maakt ze niet alleen fijn om mee te knuffelen, maar maakt ze ook een goede stressbal. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 60  producten
1 - 24 van 60  producten

Zachte knuffels in verschillende maten

Bij Intertoys kan je Squishmallows kopen in verschillende maten, variërend van 30 cm tot 50 cm. Daarbij heeft elke Squishmallow allemaal een verschillend thema.


De knuffel kan bijvoorbeeld een dier voorstellen, zoals een dino of leeuw, maar het kan ook een fantasiefiguur zoals een eenhoorn zijn.


Naast hun schattige ontwerpen zijn Squishmallows ook praktisch in gebruik. Deze knuffels zijn namelijk gemakkelijk te wassen en te drogen. Hierdoor blijven ze lekker fris en kan je extra lang met ze knuffelen.


Squishmallows zijn multifunctioneel

Squishsmallows zijn dus superzacht en ongelooflijk knuffelbaar, maar wist je ook dat ze kunnen fungeren als beste vriend of slaapmaatje?


Je kunt een Squishmallow zelfs gebruiken als decoratie voor jouw kamer. Ze zien er namelijk geweldig uit, dus zelfs als je ze op een plank zet, fleuren ze je kamer helemaal op. Maar hun belangrijkste taak is knuffelen, dus met welke Squishmallow ga jij knuffelen?


Verzamel ze allemaal!

Kortom, Squishmallows zijn veelzijdige knuffels die extra zacht zijn, multifunctioneel en elk hun eigen thema hebben. Geen wonder ook dat ze zo enorm populair zijn onder zowel kinderen als volwassenen om te verzamelen.


Wil je nog meer knuffels of speelfiguren verzamelen? Intertoys heeft ook een ruim assortiment aan Funko Pop! figuren en Fugglers te koop die zeker niet mogen ontbreken in jouw collectie. Verzamel ze allemaal!