Speelgoedwinkels in de buurt

Ben je op zoek naar een speelgoedwinkel bij jou in de buurt? Kom dan snel langs bij één van onze vele Intertoys speelgoedwinkels. Lees meer Waan je in hét speelgoedparadijs van Nederland en ontdek het mooiste speelgoed, de leukste spelletjes en de nieuwste games. Bij Intertoys vind je het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Gebruik onze handige winkelzoeker en bekijk snel welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit. Toon minder

Dichtstbijzijnde speelgoedwinkel

Met de winkelzoeker kun je snel en gemakkelijk achterhalen welke van onze winkels het dichtst bij jou in de buurt zit. Klik door naar een winkel bij jou in de regio en ontdek de snelste route, parkeergelegenheid, openingstijden en overige winkelinformatie. We hopen je snel te zien in één van onze Intertoys winkels!


Winkelvoorraad

Intertoys heeft wel 200 winkels in Nederland, van het centrum van een grote stad tot de dorpskern van een kleine gemeenschap. Zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt. Ideaal voor als je last-minute nog een kadootje nodig hebt voor een verjaardag, kraamvisite of een andere feestelijke gelegenheid. Wist je dat veel van onze winkels ook gebruik maken van Click & Collect? Hiermee kun je jouw favoriete speelgoed online bestellen en na een uur al ophalen in een Intertoys speelgoedwinkel bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat jouw gekozen kado op voorraad is en je dus niet misgrijpt. Nieuwsgierig naar de nieuwste acties? Bekijk hier de actuele folder en lopende acties.


De speelgoedwinkels van Intertoys

Lachend, rennend en vol enthousiasme zien onze collega’s dagelijks kinderen op hun favoriete speelgoed af gaan. Ze kunnen niet wachten om te spelen met die nieuwe Barbie, toffe game of met één van onze vele LEGO bouwsets. Het is de beleving die we aan willen kinderen willen geven en die Intertoys zo bijzonder maakt. Kom vandaag nog langs bij één van onze speelgoedwinkels in de buurt en ontdek het avontuur!