Microfoons, karaokesets & dansmatten

Swing er op los met de allerleukste microfoons, karaokesets en dansmatten van Intertoys! Al het schitterende speelgoed om mee te zingen en dansen vind je in ons assortiment. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 18 van 18  producten
  • 79.99

    incl. BTW

  • 49.99

    incl. BTW

  • 34.99

    incl. BTW

1 - 18 van 18  producten

Zing de sterren van de hemel met een microfoon of karaokeset

Kruip in de rol van jouw favoriete popidool en sta als een echte rockster op het podium! Met een karaokeset of microfoon krijg je de kans om de sterren van de hemel te zingen. Het enige wat je nog hoeft te doen is al je vrienden en familie uitnodigen, want wat is een optreden nu zonder publiek?


Voor alle kinderen met grote ambities is een microfoon of karaokeset het ideale cadeau. Of je nu meezingt met de voorgeprogrammeerde liedjes of je eigen hitjes verzint, met de microfoons of karaokesets van Intertoys haal je het feestje écht in huis!


Niet alleen kinderen hebben de grootste lol met dit te gekke speelgoed, ook volwassen kunnen zich uitleven met een karaokeset. Sluit je muziek aan op de speaker en je kunt overal een karaokefeestje houden. Ga jij voor een liedje van ABBA of zing je mee met de klassiekers van K3?


Steel de show met jouw danspasjes op de dansmat

Altijd al je dansmoves willen showen? Laat jouw dromen uitkomen met een gave dansmat. Het maakt niet uit of je al een pro-danser bent of dat je nu voor het eerst een dansje waagt, dansen was nog nooit zo makkelijk met een dansmat.


Je hoeft alleen de lampjes te volgen om te weten welke move aan de beurt is. Kies jouw snelheid en je favoriete nummer en laat het dansplezier beginnen. Je bepaalt helemaal zelf op welk liedje je jouw te gekke dansmoves laat shinen!


Microfoons, karaokesets en dansmatten kopen doe je bij Intertoys!

Als je op zoek bent naar de leukste microfoons, karaokesets en dansmatten, ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Gooi die voetjes van de vloer, bouw een feestje en vergeet je discolamp niet aan te zetten.


In ons assortiment vind je alle microfoons, karaokesets en dansmatten van verschillende leuke thema’s. Wat dacht je van een K3 microfoon of dansmat? Of ga je liever voor een Woezel & Pip microfoon?


Scrol door ons aanbod aan feest en muziekartikelen en haal het feestje in huis met jouw favoriete producten. Van schitterende feestversiering tot de allercoolste lampen, je koopt het allemaal bij Intertoys.