Vloerpuzzels om mee te spelen

Altijd al je slaapkamervloer willen bedekken met je favoriete held of heldin? Met de vloerpuzzels van Intertoys is dat een fluitje van een cent. PAW Patrol, Frozen of de klassieke snelwegvloerpuzzel: bij Intertoys hebben we een aantal typische vloerpuzzels waarmee je genoeg plezier mee kunt beleven! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 7 van 7  producten
  • 14.99

    incl. BTW

1 - 7 van 7  producten

Creëer een waar PAW Patrol, Frozen of Nijntje festijn

Afhankelijk van waar je kindje fan van is, kan je bij ons vloerpuzzels kopen met bekende figuren van onder andere PAW Patrol en Nijntje als afbeelding. Is je zoon of dochter helemaal fan van Frozen? Wij hebben ook een vloerpuzzel met daarop Elsa, Anna en Olaf de sneeuwpop.


Naast vloerpuzzels hebben we ook andere artikelen te koop van Nijntje, PAW Patrol en Frozen.


Puzzel- en speelplezier voor de allerkleinsten

Vloerpuzzels zijn puzzels met grote puzzelstukken, hierdoor zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De puzzels kan je natuurlijk alleen maken, maar vanwege de grote puzzelstukken is het nog leuker om de puzzel in elkaar te zetten met je vriendjes en vriendinnetjes.


De meeste vloerpuzzels hebben 24 puzzelstukken, maar er zijn ook vloerpuzzels die 35 stukken hebben, maar welke puzzel je ook kiest, je kindje zal zich gaan vermaken.


Daarnaast zijn vloerpuzzels niet alleen goed voor de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden, maar ook goed voor het sociale aspect. Als je je kindje nog meer wil leren, wij hebben ook veel ander interactief speelgoed waarmee je baby of peuter spelenderwijs kan leren over kleuren, dieren en cijfers.


Koop de mooiste puzzels en berg ze veilig op

Is je kindje klaar met puzzelen en wil je de puzzel opbergen? Of op een later moment verder puzzelen? Met onze puzzelaccessoires is dat een fluitje van een cent. Rol de puzzel op of doe de puzzelstukjes één voor één in een bakje: met de puzzelaccessoires van Intertoys berg je je puzzels veilig op.


Terwijl je kindje druk bezig is met zijn of haar vloerpuzzel is het natuurlijk ook leuk om een eigen puzzel in elkaar te zetten. Er zijn ook genoeg andere puzzels voor jong en oud te koop bij intertoys. Voor de ‘levensechte’ puzzels kan je kiezen uit 3D-puzzels of kies één van de puzzels van bekende puzzelmerken zoals Jan van Haasteren, Ravensburger of Trefl.