Puzzels

Plaats alle puzzelstukjes op de juiste plek met de puzzels van Intertoys. Inspiratie nodig? Bij ons kun je terecht voor puzzels van bekende puzzelmerken als Jan van Haasteren, Wasgij, Ravensburger en meer. Bekijk hier welke soorten puzzels je bij Intertoys kunt kopen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 392  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 17
Toon volgende pagina
  • 14.99

    incl. BTW

1 - 24 van 392  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 17
Toon volgende pagina

Koop hier je favoriete legpuzzel

Bij Intertoys koop je verschillende legpuzzels voor alle leeftijden en elk niveau. Voor de beginnende puzzelaar hebben we legpuzzels tot en met 100 puzzelstukjes van populaire figuren van Disney, PAW Patrol, Harry Potter en nog vele anderen.


Zoek je een legpuzzel met iets meer uitdaging? Dan zijn de legpuzzels tot en met 500 stukjes iets voor jou. Intertoys heeft verschillende Ravensburger puzzels tot en met 500 puzzelstukjes te koop. Voor de wat ervaren puzzelaar is een puzzel met meer dan 1500 stukjes meer geschikt, zoals de puzzels van Jumbo Jan van Haasteren.


Als je nog een extra element wil toevoegen kan je ook de puzzels van Wasgij?? kopen bij Intertoys. Met de puzzels van Wasgij? zie je op de afbeelding het één, maar puzzel je het ander. Dit geeft deze puzzels een extra mooie uitdaging!


3D-puzzels, breng je puzzels tot leven

Met de 3D-puzzels van Intertoys haal je levensechte puzzels in huis. Het geeft urenlang puzzelplezier en het kan een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur. Puzzel bekende gebouwen in elkaar zoals de Eiffeltoren, Toren van Pisa of het Vrijheidsbeeld met de 3D-puzzels van Ravensburger.


Je kan ook andere 3D-puzzels kopen bij Intertoys. Ga bijvoorbeeld naar Zweinstein met de 3D-puzzel van de Collectebus of puzzel een 3D-versie van een Volkswagenbusje in elkaar. Begin je net met 3D-puzzels? Koop dan onze 3D-puzzels tot en met honderd puzzelstukjes.


Leerzaam puzzelen voor kinderen

Voor de allerkleinste puzzelaars heeft Intertoys houten puzzels te koop. Met deze puzzels van hout leren kinderen spelenderwijs kennismaken met vormen, geluiden, dieren en allerlei andere voorwerpen uit ons dagelijks leven.


Andere kinderpuzzels die je kunt kopen bij Intertoys zijn vloerpuzzels waarbij de hele vloer gebruikt mag worden voor jouw kinderpuzzel. Is jouw kind fan van Disney, Brandweerman Sam of Pokémon? Dan heeft Intertoys ook voor deze figuren kinderpuzzels te koop.


Deze puzzels voor kinderen beginnen bij twaalf puzzelstukjes en naarmate je kind ouder en beter wordt in puzzelen zijn er ook kinderpuzzels met 1000 puzzelstukjes beschikbaar.


De handigste puzzelaccessoires koop je bij Intertoys

Bij Intertoys vind je naast legpuzzels, 3D-puzzels en vormenpuzzels ook puzzelaccessoires. Koop een luxe puzzelkoffer om je puzzels in op te bergen of om mee te nemen naar een andere puzzelfanaat.


Tijd voor het avondeten? Met de puzzelmat kan je heel gemakkelijk je puzzel oprollen zonder dat je je hele puzzel hoeft af te breken. Als je klaar bent met eten rol je de puzzelmat weer uit en kan je weer doorgaan met puzzelen.


Het allermooiste aan puzzelen is het moment als je het laatste puzzelstukje plaatst waardoor de puzzel compleet is. Je kunt hem gelijk afbreken of een tijdje op de puzzelmat laten liggen, maar er is ook een andere mogelijkheid.


Wij hebben bij Intertoys namelijk ook puzzellijm te koop. Hiermee kan je puzzelstukjes aan elkaar plakken en houd je de puzzel netjes bij elkaar. Vervolgens kan je je puzzel inlijsten, ophangen of rechtop zetten.


Koop jouw favoriete puzzels bij Intertoys!