Jumbo

Op zoek naar leuke spellen en puzzels? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment van Jumbo! Je vindt hier tal van prachtige Jumbo puzzels van Jan van Haasteren en Wasgij. Ook met Jumbo spelletjes als Party & Co, Stratego en ganzenbord heb je gegarandeerd veel spelplezier. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 221  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina
 • 34.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 24.00

  incl. BTW

 • 24.99

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 21.99

  incl. BTW

 • 21.99

  incl. BTW

 • 21.99

  incl. BTW

 • 18.99

  incl. BTW

 • 21.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

1 - 24 van 221  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina

Koop de mooiste Jumbo Jan van Haasteren puzzels

Als het op puzzelen aankomt is Jan van Haasteren al jaren een begrip. Deze populaire legpuzzels van Jumbo zijn een genot voor jong en oud. Kenmerkend voor Jan van Haasteren is het verhaalelement dat is toegevoegd aan elke puzzel. Stukje voor stukje ontdek je de avonturen van alle karakters en grappige details van de Jumbo puzzel. Daarbij komt dat elke tekening op de puzzel vaste elementen bevat, zoals een haaienvin en een snelle slak. Kun jij ze allemaal ontdekken?


De Jan van Haasteren puzzels zijn opgedeeld in verschillende niveaus. Voor beginners tot gemiddelde puzzelaars zijn er Junior puzzels van 150 t/m 400 stukjes. De meer ervaren puzzelaars mogen zich wagen aan de puzzels van 500 t/m 1000 stukjes. En wil je echt tot het maximale gaan? Dan zijn deze Jumbo puzzels ook verkrijgbaar in 1500, 2000 én zelfs 3000 stukjes om je helemaal mee uit te leven.


Gebruik je fantasie met de Jumbo Wasgij puzzels

Waar het bij puzzels gebruikelijk is om de afbeelding op de doos te puzzelen, steekt dat bij de legpuzzels van Wasgij nét iets anders in elkaar. Bij deze Jumbo puzzels draait namelijk alles om je eigen fantasie! In drie verschillende concepten puzzel jij erop los.


Met Wasgij Original puzzel je hetgeen wat de persoon op de puzzel ziet en bij Destiny legpuzzels moet je een toekomstige situatie bij elkaar puzzelen. Bij het laatste concept, Wasgij Mystery, gebruik je je verbeelding en de aanwijzingen op de doos om uit te puzzelen wat er nu gaat gebeuren. Dit geeft de Wasgij puzzels een extra element en maakt dat jij elke keer op een ander vlak weer wordt uitgedaagd.


Jumbo leerspellen voor de allerkleinsten

Ontdek de wereld met Jumbo! Voor de allerkleinsten zijn er verschillende leuke leerspellen, zoals Jumbo Ik leer en Jumbo Electro. Met Jumbo Ik leer leren kinderen alles over vormen en kleuren, letters en cijfers en ontwikkelen zij zich op het gebied van rekenen en schrijven.


Jumbo Electro voegt er een interactief element aan toe met de zogeheten wonderpen. Met deze pen moeten kinderen het juiste antwoord indrukken, waarna er een geluidje wordt afgespeeld bij een goed of fout antwoord. Jumbo Electro bevat basisonderwerpen als lezen en schrijven, maar ook spelletjes waarin je van alles leert over voertuigen en dieren. Elk Jumbo leerspel draagt bij aan de motorische vaardigheden van kinderen en stimuleert de nieuwsgierigheid en logisch nadenken.


Gezellige spelletjes van Jumbo

Jumbo heeft niet alleen puzzels en leerspellen, maar ook tal van leuke spelletjes voor het hele gezin. Speel leuke klassieke Jumbo bordspellen als ganzenbord en Mens erger je niet. Of het gezellige Party & Co waarbij je als team antwoord moet geven op originele vragen en grappige uitdagingen moet voltooien.


Ben je meer strategisch onderlegd? Waag je dan eens aan het welbekende Stratego. Verover de vlag van je tegenstander terwijl je je eigen vlag moet bewaken. Deze Jumbo spellen zijn uitermate geschikt voor een leuke spelletjesmiddag of spelletjesavond. Bekijk het mooie assortiment bij Intertoys en vind jouw favoriete Jumbo spel!