Gabby's Poppenhuis

Zet je kattenoortjes op en stap binnen in de wereld van Gabby poppenhuis! Bij Intertoys koop je het enige echte Gabby poppenhuis, leuke speelsetjes en meer Gabby speelgoed. Welke avonturen beleef jij samen met Gabby? Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 100  producten
 • 79.99 66.99

  incl. BTW

  Je bespaart 13.-
 • 39.99 29.99

  incl. BTW

  Je bespaart 10.-
 • 34.99 26.24

  incl. BTW

  Je bespaart 8.75.-
 • 29.99 22.49

  incl. BTW

  Je bespaart 7.50.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
 • 29.99 22.49

  incl. BTW

  Je bespaart 7.50.-
 • 26.99 20.24

  incl. BTW

  Je bespaart 6.75.-
1 - 24 van 100  producten

Gabby’s verhaal

Gabby’s Poppenhuis – oorspronkelijke naam Gabby’s Dollhouse – is een kinderserie die sinds 2021 wordt uitgezonden. Deze tv-serie is deels live-action en deels animatie en begint elke aflevering met het unboxen van een speciaal pakketje door de 12-jarige Gabby in haar slaapkamer met kattenthema.


Dit Gabby’s Poppenhuis speelgoed is vervolgens de aanleiding voor Gabby om haar kattenorenhoofdband op te zetten en een avontuur te beginnen. Samen met haar kattenknuffel Pandy Poek begint ze te krimpen en te veranderen in een animatiefiguur.


Ze stappen Gabby’s animatie-poppenhuis binnen waarin alle figuren tot leven komen, inclusief Pandy. Knuffelaanval!


Richt je eigen poppenhuis in

Laat je kind zelf de meest kattastische avonturen bedenken en koop Gabby’s poppenhuis speelgoed voor ultiem fantasierijk speelplezier. Gabby fans kunnen net als in de serie een pakketje in de toren laten vallen. Druk op de knop om het op te halen, uit te pakken en een leuke verrassingsaccessoire te onthullen.


Het speelgoedpoppenhuis kan worden opengeklapt om met de kamers binnenin te spelen. Gebruik de Cat-A-Vator om tussen de verdiepingen te bewegen en breng een bezoekje aan de muziekkamer, slaapkamer, keuken en meer.


De vier verdiepingen van Gabby’s huis nodigen uit tot fantasierijk spelen. Het poppenhuis is bovendien voorzien van Pandy en Gabby figuurtjes en verschillende accessoires. Voor extra speelplezier geniet je van leuke liedjes, geluidjes en zinnetjes uit de serie die je activeert door op de knop aan de voorkant te drukken.


Bekijk onze leuke Gabby’s Poppenhuis unboxing video.


Gabby speelsets en poppen

Naast het poppenhuis kun je bij Intertoys nog veel meer Gabby’s Poppenhuis speelgoed kopen. Zo wil je natuurlijk allereerst je eigen setje kattenoren hebben! Zet de magische kattenorenhoofdband uit ons assortiment op je hoofd en ga op ontdekkingsreis in je eigen slaapkamer.


Het poppenhuis bestaat uit vier verdiepingen met verschillende kamers, zoals een muziekkamer, keuken en badkamer. Richt jouw eigen poppenhuis in met de verschillende Gabby’s Poppenhuis speelsetjes van Intertoys.


Elk speelsetje bevat leuke accessoires van bijvoorbeeld een slaapkamer of Gabby’s keuken. Met dit speelgoed kunnen kinderen hun eigen poppenhuis compleet maken en de leukste avonturen bedenken. Breid je Gabby-wereld bovendien uit met de leuke Gabby’s Poppenhuis boomhut, speelfiguren of Carlita auto.


In onze collectie Gabby’s Poppenhuis speelgoed vind je de mooiste poppen en knuffels. Jonge fans worden zeker blij van een zachte knuffel van Gabby of haar schattige huisdiertje Pandy. Onbeperkt knuffelaanvallen!