Ravensburger

Ben jij op zoek naar het leukste en mooiste speelgoed van Ravensburger? Bij Intertoys vind je een uitgebreid assortiment van bekende series als GraviTrax, Tiptoi en het welbekende Schilderen op Nummer. Of ga natuurlijk voor een mooie puzzel of gezellig spel! Koop nu jouw favoriete Ravensburger speelgoed. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 366  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 16
Toon volgende pagina
  • 19.95

    incl. BTW

  • 24.99

    incl. BTW

1 - 24 van 366  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 16
Toon volgende pagina

Koop de leukste Ravensburger puzzels

Voor puzzelaars koop je een mooie Ravensburger puzzel bij Intertoys. Het assortiment aan Ravensburger puzzels is zeer uiteenlopend. Koop bijvoorbeeld een puzzel van een schitterend landschap of waag je aan een 3D-puzzel van een bekend bouwwerk of leuk voertuig.


De puzzels van Ravensburger in ons assortiment zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Beginnende puzzelaars kunnen aan de slag met legpuzzels tot en met 100 stukjes en voor de meer ervaren puzzelaars zijn er legpuzzels van meer dan 1000 stukjes.


Tijd voor een leuk spel!

Haal de gezelligheid in huis met een van de spellen van Ravensburger. Voor kleine kinderen koop je bijvoorbeeld een leuk memoryspel. Daarnaast zijn er genoeg bordspellen en kaartspellen om uit te kiezen.


De spellen van Ravensburger zijn uitermate geschikt om met de hele familie te spelen. Koop nu een gezellig spel dat helemaal bij jou past!


Ravensburger Schilderen op Nummer

Ben je in een creatieve bui en heb je zin om te schilderen? Dan bieden de Schilderen op Nummer-sets van Ravensburger absoluut uitkomst!


Met deze verschillende schildersets maak jij je eigen mooie kunstwerken. Schilder bijvoorbeeld een schattige hond of kat of koop een set waarbij je een mythisch wezen zoals een eenhoorn moet schilderen.


De Schilderen op Nummer-sets worden onder meer geleverd met potjes acrylverf, een penseel en schilderpaneel. Op deze manier ben jij helemaal klaar om direct aan de slag te gaan. Is jouw schilderij helemaal af? Dan kun je deze met vol trots laten zien en een mooie plek geven in de kamer.


Bouw je eigen kogelbaan met Ravensburger GraviTrax

Als je een eigen kogelbaan of knikkerbaan wilt bouwen, dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres! Met Ravensburger GraviTrax bouw jij namelijk de gaafste banen.


De GraviTrax bouwsets zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en kunnen met elkaar worden gecombineerd.


Koop bijvoorbeeld eerst een starterset en breid je baan vervolgens uit met een leuke uitbreidingsset. Wat te denken van een looping, trampoline of katapult! Zet alles in elkaar en aanschouw hoe jouw kogels het prachtige parcours, vol met actie, afleggen.


Met het kopen van een Ravensburger GraviTrax bouwset zijn de mogelijkheden tot het bouwen van een kogelbaan, en uiteindelijk jouw kogelbaanwereld, eindeloos. GraviTrax is een uitgelezen kans om spelenderwijs kennis te maken met zwaartekracht.


Ontdek de wereld met Ravensburger Tiptoi

Voor kleine kinderen is Ravensburger Tiptoi een zeer leuke manier om de wereld te ontdekken. Bij Intertoys koop je meerdere interactieve leersystemen die hierin voorzien, zoals boeken, spellen en puzzels.


Met Ravensburger Tiptoi leer je bijvoorbeeld leuke weetjes over verschillende landen, talen en dieren. Met behulp van een stift tippen kinderen een afbeelding aan waarna er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek wordt afgespeeld.


Dankzij de vele keuzes in een Tiptoi leersysteem zijn kinderen in staat om volledig zelfstandig alles opnieuw te beleven.