Little Dutch speelgoed

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau of prachtig speelgoed voor je eigen pasgeboren baby? Bij Intertoys koop je het mooiste babyspeelgoed van Little Dutch. Naast schattige knuffels, rammelaars en knuffeldoekjes bestel je in onze webshop ook volop Little Dutch speelgoed voor peuters en kleuters. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 225  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina
1 - 24 van 225  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina

Bestel het perfecte kraamcadeau

Het mooiste speelgoed voor een pasgeboren baby koop je bij Intertoys. Je bent bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een lieve knuffel of knuffelpop. Little Dutch heeft zachte, pluchen knuffels in de collectie in de vorm van een zeepaardje, walvis of gans. Stuk voor stuk superschattig om als kraamcadeau aan kersverse ouders te geven!


Het speelgoed is uitgevoerd in zachte pastelkleuren en is voorzien van herkenbare patronen en texturen. Verzamel bijvoorbeeld alle prachtige speeltjes van de Little Dutch Little Goose speelgoedlijn bij elkaar. De serie bevat onder meer knuffels, activiteitenspeelgoed, badspeelgoed en ook schoolspullen als een rugtas en schoolbeker.


Jouw kleintje zal het witte gansje direct leren herkennen. Laat je baby spelend leren met de mooie, houten babygym of een zacht Little Dutch speelkleed. Het speelkleed heeft de vorm van een schelp en is voorzien van schattige speeltjes die van de bovenkant naar beneden hangen. Je baby kan naar de pluchen diertjes grijpen en zo de grove motoriek verbeteren.


Koop jouw houten speelgoed bij Intertoys

Little Dutch beschikt over een grote collectie houten speelgoed. Voor de allerkleinsten bestel je een mooie, houten rammelaar of vormenstoof. Met dit houten babyspeelgoed worden motorische vaardigheden gestimuleerd en maken kinderen kennis met vormpjes en kleuren. De tuimelringpiramide, hamerbank en activiteitenkubus bieden peuters leuke manieren om te leren.


Het houten speelgoed van Little Dutch is van hoge kwaliteit en biedt kinderen jarenlang speelplezier. Kleuters kunnen hun eigen werelden bouwen met de prachtige, houten blokken. De blokken zijn uitgevoerd in de bekende pastelkleuren, zijn veelal voorzien van een mooie opdruk en hebben verschillende vormen, waaronder bogen en diertjes. De kleine bouwers voegen andere leuke elementen toe aan hun blokkenwereld met een houten auto of het speelgoed uit de Little Dutch Little Railway Collection.


Naast een mooie blokkentrein, treinbaan en treinstation kunnen kinderen spelen met de Little Railway garage, brandweerkazerne en blokkenstad. Koop het mooiste houten speelgoed van Little Dutch snel en eenvoudig bij Intertoys.


Kies uit de leukste spelletjes en puzzels van Little Dutch

Veel Little Dutch speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, het bezit ook een leerzaam element. Dit geldt bij uitstek voor de mooie Little Dutch puzzeltjes en spelletjes in onze collectie. Door dit leerzame speelgoed te kopen geef je kinderen vanaf 2 jaar een voorsprong en betere voorbereiding op hun schoolactiviteiten. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld houten vormenpuzzels en een geluidenpuzzel waarbij je kleine puzzelaar schattige diertjes of grappige bootjes op de juiste plaats moet leggen.


Ook de spelletjes van Little Dutch geven jonge kinderen telkens een nieuwe uitdaging. Kleuters leren spelenderwijs dieren te onderscheiden met Little Dutch memo, kwartet of hengelspel. Weet jij alle dieren al te herkennen? Het duurzame en kwalitatieve speelgoed van Little Dutch is de beste toevoeging aan de speelhoek van jouw kleine ontdekker maar is ook het perfecte cadeau voor je kleine neefje, buurmeisje of petekind.