• Home
  • Alles van LEGO DUPLO | Voor de jongste bouwers | Intertoys
LEGO DUPLO

LEGO DUPLO voor de jongste bouwers

DUPLO laat kleine kinderen kennis maken met LEGO bouwspeelgoed. Met de grotere gekleurde stenen ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. Ontdek de wereld van LEGO DUPLO bij Intertoys.

LEGO DUPLO vanaf 1.5 jaar
LEGO DUPLO vanaf 2 jaar
DUPLO bouwstenen
Leren met DUPLO
DUPLO Treinen
DUPLO Disney
DUPLO Bouwplaats
DUPLO Superhelden
DUPLO Brandweer & Politie
Alles van DUPLO

DUPLO voor jonge kinderen

LEGO DUPLO is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en is daarmee het bouwspeelgoed voor peuters en kleuters. Tijdens het spelen met DUPLO gebruiken kinderen hun fantasie terwijl ze kleuren onderscheiden en wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Ook als je zoekt naar een leuk verjaardagscadeau voor een jong kindje is DUPLO ideaal. De verschillende bouwsets van LEGO DUPLO kan je namelijk ook combineren met elkaar. Met een mooie set van DUPLO ben je verzekerd van succes bij zowel het kindje als de ouders!


LEGO DUPLO trein en meer

De treinen van DUPLO zijn al jaren erg populair. Intertoys biedt keus uit verschillende DUPLO treinen zoals een stoomtrein, goederentrein, getallentrein of de trein van Toy Story. Sommige treinen rijden zelf dankzij de duwen-en-rijden motor en andere treinen kunnen de kleine machinisten laten rijden door zelf te duwen. Het treinavontuur kun je verder uitbreiden met een te gekke treinbrug en treinrails die LEGO DUPLO biedt. Naast de treinen zijn ook de DUPLO bouwsets populair die aansluiten op de thema’s boerderij en brandweer. In ons assortiment vind je diverse sets voor jouw kleine held.


DUPLO schoonmaken en opbergen

Als jouw kleintje speelt met DUPLO, is er natuurlijk een kans dat de bouwstenen en bouwplaten een beetje vies worden. Als je DUPLO schoon wilt maken kun je dit het beste met de hand doen. Gebruik een zachte spons of doek. Doe de DUPLO onderdelen in het water van max. 40°C met eventueel een zacht afwasmiddel. Spoel het af met water en maak het droog. Laat het eventueel nog verder drogen aan de lucht. Zijn de DUPLO stenen schoon en droog? Berg de DUPLO dan op in een opbergdoos, verzamelbak of mand. Sommige LEGO DUPLO sets zitten in een goede opbergdoos die je hiervoor kunt gebruiken, maar ook de kartonnen DUPLO dozen kun je nog enige tijd gebruiken om de DUPLO in op te bergen als je er een beetje voorzichtig mee omgaat.