• Home
  • LEGO DUPLO: ontdek alles hier! | Intertoys

LEGO DUPLO voor de jongste bouwers

LEGO DUPLO laat kleintjes al op jonge leeftijd kennis maken met een wereld vol eindeloos bouwplezier. Deze kleurrijke bouwblokken en bouwsets voor peuters vanaf 18 maanden laat fantasie en creativiteit samenkomen en brengt hun verbeelding tot leven. Ontdek alles over LEGO DUPLO en begin samen met jouw kleintje aan zijn of haar allereerste bouwavontuur!

LEGO DUPLO Dieren

Ga op wereldreis langs alle zeven continenten en ontmoet de meest exotische diersoorten met LEGO DUPLO dieren! Met deze sets maken kleine dierenvrienden kennis met de panda’s in Azië, de leeuwen in Afrika en de wilde dieren van de zee.


Met dit kleurrijke en educatieve speelgoed leren kinderen alles over dieren in hun natuurlijk leefomgeving. Van het bedenken van hun eigen verhaaltjes tot het naspelen van scènes uit de dierentuin, de LEGO DUPLO dieren zijn de perfecte metgezellen voor eindeloos bouwplezier.


Populaire LEGO DUPLO categorieën

DUPLO Treinen

Stap in de rol van een echte treinmachinist met de LEGO DUPLO treinen! Met de LEGO DUPLO goederentrein of stoomtrein ontdek je een wereld vol avontuur. Geef je trein een klein duwtje en ga mee op een onvergetelijke reis. Wat wordt jullie eindbestemming?


DUPLO Brandweer en politie

Hang de held uit met de LEGO DUPLO brandweer en politie speelsets! Met een LEGO DUPLO brandweerwagen of LEGO DUPLO politiemotor beleven peuters de meest spannende politie- en brandweeravonturen. Welke uitdaging kies jij: de brand blussen als brandweerman of als politieagent de boef vangen?


DUPLO Disney

Beleef de betoverende magie van Disney met de leukste LEGO DUPLO Disney bouwsets. Ga op ruimtemissie met Buzz Lightyear of stap aan boord van de Mickey en Minnie verjaardagstrein. Met deze schitterende sets van LEGO DUPLO Disney laten peuters hun favoriete Disneyfiguren en -films tot leven komen!


LEGO DUPLO voor verschillende leeftijden


Vanaf welke leeftijd is LEGO DUPLO geschikt?

LEGO DUPLO is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en is daarmee populair bouwspeelgoed voor peuters en kleuters. Het eenvoudige ontwerp van de blokken zorgt ervoor dat de kleinste kinderhandjes de LEGO DUPLO blokken gemakkelijk kunnen vastpakken en in elkaar kunnen klikken.


Door te spelen met het DUPLO thema van LEGO leren kinderen kleuren te onderscheiden, hun fantasie te gebruiken en wordt tegelijkertijd hun motoriek gestimuleerd.


Ontdek het leerzame van LEGO DUPLO

Spelenderwijs leren, daar draait het om met de bouwsets van LEGO DUPLO. Met de verschillende thema’s, personages en bouwstenen ontwikkelen kinderen op jonge leeftijd allerlei verschillende vaardigheden. Dankzij dit leerzame bouwspeelgoed leren ze alles over zelfexpressie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. En natuurlijk plezier maken!


Spelen met LEGO DUPLO is niet alleen leuk, peuters verkennen tegelijkertijd de wereld om hen heen. Zo leren ze bijvoorbeeld alles over de natuur en het dierenrijk, maar herkennen ze ook personages uit hun lievelingsfilms. Met een klein beetje fantasie laten ze hun favoriete verhalen al tot leven komen, spelen ze dagelijkse scenario’s na of bedenken ze hun eigen avonturen.


Beleef urenlang speelplezier met LEGO DUPLO

Of ze nu spetteren en spatteren met het LEGO DUPLO badspeelgoed of als ware treinmachinist een LEGO DUPLO trein besturen, met LEGO DUPLO ben je nooit uitgespeeld. Het leuke aan deze bouwsets is dat je ook alle sets met elkaar kunt combineren. Zo breid je het speelplezier steeds verder uit!


Een mooie set van LEGO DUPLO is dan ook een schitterend cadeau voor de kleinste bouwers. Van een leuke bouwset tot extra treinrails voor een LEGO DUPLO trein, met dit bouwspeelgoed weet je zeker dat je een schitterend cadeau in huis haalt. Bij Intertoys ontdek je alle LEGO DUPLO waar alle peuters en jonge kindjes enthousiast van worden.