• Home
  • Knutselen? Ontdek hier de mogelijkheden! | Intertoys
Knutselen

Knutselen met Intertoys

Ontpop je tot een ware kunstenaar met de knutselartikelen van Intertoys. Of je nu een van Gogh of Rembrandt in de dop bent, ontzettend van knippen houdt of sieraden maken heel leuk vindt, wij hebben voor iedereen de juiste knutselartikelen beschikbaar. Neem snel een kijkje bij al onze knutselspullen. Lees meer Toon minder

Populaire leeftijdscategorieën


Knutselpakketten

Met de knutselpakketten in onze webshop kun je heel gemakkelijk de mooiste creaties maken. Merken als Ravensburger, SES, Aquabeads en Totum zorgen ervoor dat jij binnen een mum van tijd het ene na het andere mooie ontwerp in elkaar knutselt. Tover bijvoorbeeld de mooiste portretten tevoorschijn met de Schilderen op nummer sets. Maak je eigen sieraden, giet figuurtjes of creëer een prachtige diamond painting met de knutselartikelen van Intertoys. Met onze knutselpakketten kun je heel wat af knutselen!


Schilderen met Intertoys’ knutselspullen

Een kloddertje hier en een kloddertje daar. Met onze schilderspullen haal jij de echte creatieveling in je naar boven. Of je nu houdt van een strak portret of een zelfbedacht abstract schilderij, wij hebben voor jou alle knutselartikelen beschikbaar om mee te schilderen. Bij Intertoys vind je Schilderen op nummer sets waarmee je de mooiste afbeeldingen tevoorschijn verft. Ben je meer van het kliederen? Bekijk dan eens onze losse verf, vingerverf, penselen en het kliederschort voor ultiem schilderplezier.


Tekenen, schrijven en kleuren

Dankzij de kleurboeken van TOPModel kun jij je ontwikkelen tot echte kledingontwerper. Bekijk de modellen, zoek de mooiste kledingstukken uit en kleur deze in zoals jij voor ogen hebt. Ben je gek op dieren? Probeer dan eens een kleurboek van Miss Melody. Met de viltstiften, fineliners en kleurpotloden van merken als Stabilo en Bruynzeel heb jij de mooiste kleuren tot je beschikking om de leukste tekeningen mee te maken. Bewaar je teken- en schrijfgerei in een van onze mooie etuis, zo raak je nooit meer iets kwijt!


Creatief met strijkkralen

Maak de mooiste knutselwerkjes met de strijkkralen van Hama. Met de losse strijkkralen en grondplaten kun je zelf bedenken wat voor creatie je gaat knutselen. Maar je kunt ook een van de strijkkralen sets met thema proberen. Creëer bijvoorbeeld een mooie brandweerauto of je favoriete Frozen karakter. Met de strijkkralen heb je genoeg mogelijkheden om eindeloos te knutselen.


Knutselen met klei

Met de klei van Play-Doh en Nick Jr. knutsel jij de schitterendste kunstwerken. Word chef-kok en bak de lekkerste pizza’s, cupcakes en ijsjes. Of ga eens langs bij de kapper en knutsel de grappigste kapsels van klei. Welke kleur haar wil jij het liefst hebben? Als je zelf ontwerpen met klei wilt bedenken, kun je de losse potjes proberen. Knutselen met klei biedt oneindig veel variatie en speelplezier.


Stickers en stempels

Ben je klaar met knutselen? Versier dan al jouw mooie werkjes met de stickers en stempels van Intertoys. Wij hebben stickers en stempels van al jouw favoriete film- en tv-figuren beschikbaar, van Frozen, Bing en Peppa Pig tot aan je vriendjes van PAW Patrol. De stickers kun je ook gebruiken op je knutselartikelen als een schaar, etui of kleurboek. Laat je creativiteit los met de knutselartikelen van Intertoys!