• Home
  • Gebruiksovereenkomst #Intertoys | Intertoys

Gebruiksovereenkomst #Intertoys


Intertoys is de enige speelgoedspecialist die spelen aanstekelijk maakt voor iedereen. Want spelen is het leukste wat er is. Spelen is het fundament voor een gezond en gelukkig leven en daarmee de bouwsteen voor een betere toekomst en wereld. Daarom zet Intertoys iedereen, jong en oud, aan tot spelen. Go Play! We vinden het ontzettend leuk om te zien hoe Intertoys bijdraagt aan jouw speelervaring. We zijn hier zó trots op, dat we dit graag aan anderen laten zien.

Wanneer je een foto post met in de begeleidende tekst #Intertoys of het officiële account van Intertoys tagged in jouw foto, zouden wij graag jouw toestemming krijgen om jouw content te publiceren. Met deze toestemming verklaar je het volgende:

  1. Jij bent als enige eigenaar van / rechthebbende op de content waarbij je #Intertoys hebt geplaatst;
  2. Je verleent aan ons, Intertoys, een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden;
  3. Intertoys of derden in opdracht van Intertoys, mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  4. Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Intertoys zal redelijke inspanningen verrichten om jou als maker te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw content of account, maar is hiertoe niet verplicht. Dit is ook geen voorwaarde om jouw content te gebruiken.


Ga je akkoord met deze voorwaarden? Reageer dan onder onze reactie op jouw post met #YesIntertoys


Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden en jouw foto niet plaatst, begrijpen wij dat volledig, er is geen verdere actie vereist en wij zullen jouw werk dan niet gebruiken.


Toestemming intrekken

Je kunt ons altijd laten weten wanneer je je foto niet langer met ons wilt delen. Om jouw toestemming in te trekken klik je op onze website op je eigen je eigen foto en vervolgens op het rondje met de ‘i’ erin linksonder op de foto. Vul vervolgens het formulier daar in om jouw toestemming in te trekken. Je kunt ons ook direct een e-mail sturen met daarin de link naar jouw foto via webcare@intertoys.nl.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: webcare@intertoys.nl