• Home
  • Ontdek al ons babyspeelgoed en peuterspeelgoed | Intertoys

Babyspeelgoed en peuterspeelgoed

Van rammelaars, loopwagens en stapeltorens tot houten speelgoedtreinen; baby’s en peuters ontdekken de wereld door te spelen. Bij Intertoys vind je een ruim assortiment aan baby- en peuterspeelgoed van topmerken als Little Dutch, Woodlets en Playgro dat jouw kindje veel leerzaam plezier biedt bij het opgroeien. Lees meer Toon minder

Baby & peuter categorieënPopulaire leeftijdscategorieën


Het mooiste babyspeelgoed

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je eigen kindje of een bijzonder kraamcadeau wilt kopen, bij Intertoys vind je een groot assortiment babyspeelgoed. Koop bijvoorbeeld een prachtige rammelaar van Little Lot of een schattige babyknuffel van Bing of nijntje.


Ons speel- en ontdekspeelgoed biedt baby’s van 0 tot 1 jaar de kans om spelenderwijs hun grove motoriek te ontwikkelen. Op deze leeftijd zijn baby’s voornamelijk gefascineerd door vormen, kleuren en geluiden. Daarom is veel babyspeelgoed tot 1 jaar uitgevoerd in felle, vrolijke kleuren en voorzien van lichtjes of geluidjes. Tevens kenmerkt speelgoed voor baby’s zich doordat het speelgoed geen losse onderdelen bevat.


Boeiend ontwikkelspeelgoed

Een driehoekje of een vierkantje; waar past dat vormpje in? Een leuke, houten vormenstoof of tuimelringpiramide van Little Dutch stimuleert je baby om te kijken naar de vorm en afmeting van hun speeltjes en hier spelenderwijs meer over te leren.


VTech biedt een groot aanbod aan interactief babyspeelgoed vanaf 1 jaar. Ontdek de speelgoedauto’s en speelsets van VTech Toet Toet Auto’s en geniet van leuke geluidjes en interactieve functies. Dit boeiende ontwikkelspeelgoed motiveert jonge kinderen om ernaar te grijpen, op knopjes te drukken en te reageren op geluidjes.


Duurzaam speelgoed voor je baby

Duurzaam houten babyspeelgoed blijft onverminderd populair. Het is ideaal voor zowel je eigen kleintje als om cadeau te geven aan een baby vanaf 3 maanden. In ons assortiment vind je veel houten speelgoed van topmerken als Woodlets en Little Dutch. Koop bijvoorbeeld een prachtige houten puzzel, hamerbank of blokken van hout.


Het voordeel van houten babyspeelgoed is dat het tegen een stootje kan, wat natuurlijk handig is met een kindje dat in zijn of haar ontdekkingsfase zeker de breekbaarheid zal willen testen. Babyspeelgoed van hout is daarbij relatief gemakkelijk schoon te houden. Nog een voordeel met een baby in de buurt!


Badderen en knuffelen

Na het spelen is het tijd om in bad te gaan en dat wordt direct veel leuker met het badspeelgoed van Intertoys. In ons assortiment vind je kleurrijke badboekjes en schattige badeendjes om mee te spetteren in het water.


Een beetje moe geworden na het warme bad? Niets is fijner dan in slaap vallen met een schattig knuffeldoekje. De doekjes in ons assortiment zijn heerlijk zacht en bevatten veelal een leuk figuurtje van bijvoorbeeld nijntje of Bumba. Droom zacht!


Ben je juist op zoek naar een speeltje voor een speelkleed, box of buggy? Dan vind je bij ons allerlei wagenspanners, mobiles en andere speeltjes van vrolijke dieren die je gemakkelijk kunt bevestigen. Door deze leuke boxaccessoires geregeld af te wisselen, blijft jouw baby geprikkeld.


Het mooiste peuterspeelgoed

Kinderen vanaf 1 jaar willen graag hun omgeving ontdekken. Een prachtige loopwagen van VTech of Little Dutch is hiervoor het perfecte loopmaatje. Zet je eerste stapjes en ontdek daarnaast verschillende knopjes, schuifjes en vormpjes. Voor je het weet loop je de hele kamer rond!


Peuters van 1 jaar oud leren hun eerste woordjes en breiden daarna hun woordenschat steeds verder uit. Bekijk onze collectie interactief speelgoed voor het leukste en meest leerzame peuterspeelgoed. Een kleurrijk VTech liedjesboek of activiteitentablet zal jouw kleintje mateloos boeien en spelenderwijs kennis laten maken met cijfers, kleuren, dieren en meer. Wat zegt het schaapje?


Bouwen met Mega Bloks en DUPLO

Peuters beschikken over een onbeperkte voorraad fantasie. Laat jouw kleintje een eigen wereld bouwen met schitterend bouwspeelgoed van Mega Bloks, Woodlets of LEGO DUPLO. Wordt het een toren, treinbaan of gezellige boerderij met dieren?


Bouwspeelgoed laat kinderen fantasierijk spelen en is het ideale peuterspeelgoed om je kleintje samen met andere kinderen te laten spelen. Laat het avontuur beginnen!