Mijn Intertoys-account


Let op: het is belangrijk dat jouw adresgegevens inclusief volledige naam- en achternaam worden ingevuld in Mijn account. Indien deze niet volledig zijn ingevoerd, kan een eventuele bestelling niet worden afgerond.


Met een eigen Intertoys-account wordt bestellen nog gemakkelijker en kun je bovendien profiteren van verschillende voordelen. Je logt in via de knop ‘Inloggen / Registreren’ bovenaan de homepage. Hier kun je onder andere je persoonlijke gegevens aanpassen en je bestelgeschiedenis inzien.


Welke voordelen heb ik van een Mijn Intertoys-account?


Het aanmaken van een Intertoys-account biedt een aantal voordelen:

  • Je beheert je eigen persoonlijke gegevens.
  • Je kunt eenvoudig en snel de status van je bestellingen bekijken.
  • Het doen van volgende aankopen gaan veel sneller en gemakkelijker.
  • Je kunt altijd en overal je bestelgeschiedenis inzien.


Hoe maak ik een Mijn Intertoys-account aan?


Het aanmaken van een persoonlijk Intertoys-account is heel simpel. Maak een account aan door op de volgende link te klikken: Registreer. Vul hier je persoonlijke informatie in, zoals je volledige voor- en achternaam en adres. Na het registreren ontvang je van ons een activatiemail. Na het activeren kun je direct inloggen in jouw Intertoys account. Heb je geen activatiemail ontvangen? Vraag hem hier opnieuw op.


Hoe pas ik mijn gegevens aan?

  • Het aanpassen van je persoonsgegevens bij 'Persoonlijke informatie'.
  • Het aanpassen van je e-mailadres bij 'Persoonlijke informatie'.
  • Het aanpassen van je wachtwoord bij 'Verander wachtwoord'. Voer een nieuw wachtwoord in bestaande uit minimaal 6 tekens, waaronder minstens 1 leesteken en 1 cijfer. Let op dat je wachtwoord niet gelijk mag zijn aan je vijf laatste wachtwoorden. Klik vervolgens op 'Inloggen'.


Vergeet niet je wijzigingen op te slaan, anders blijven deze niet bewaard.