Smoby

Spelenderwijs leren, dat is waar het om draait bij het speelgoed van Smoby. Bij Intertoys ontdek je het allerleukste speelgoed waarmee jouw kleintje heerlijk binnen én buiten kan spelen. Bekijk het aanbod en laat dat speelplezier maar beginnen! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 21 van 21  producten
 • 59.95

  incl. BTW

 • 49.00

  incl. BTW

 • 69.99

  incl. BTW

 • 39.95

  incl. BTW

1 - 21 van 21  producten

Urenlang buitenspelen met het Smoby speelgoed

Met het kleurrijke Smoby buitenspeelgoed vermaakt jouw kindje zich urenlang in de buitenlucht. Dankzij de stevige materialen van hoge kwaliteit kunnen alle kleine ontdekkers veilig spelen met dit leuke speelgoed. Is het een regenachtige dag? Ook binnen kan jouw kind zich zeker vermaken met een leuke Smoby auto of poppenwagen.


Leer fietsen met een Smoby driewieler

Smoby maakt spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Zo ontdekken de kinderen niet alleen een wereld vol fantasie en creativiteit, maar leren ze spelenderwijs ook iets nieuws aan. De allerkleinsten leren lopen met een stoere loopauto en de wat oudere kinderen leren fietsen met een gave Smoby driewieler. Jong geleerd is oud gedaan!


Het handige van een Smoby driewieler is dat deze een duwstang heeft. In het begin duw je als ouder je kleintje vooruit door middel van deze stang. Hierdoor worden zij stapje voor stapje meer comfortabel met de techniek van fietsen. Hebben ze inmiddels de trappers ontdekt? Verwijder dan de duwstang zodat ze zelfstandig leren fietsen met de Smoby driewieler.


Speelplezier in je eigen tuin met een Smoby schommel

Een eigen speeltoestel in de tuin, wie wil dat nu niet? Haal je eigen speeltuin in huis met een gave Smoby babyschommel. Deze stevige schommel biedt twee standen zodat ze geschikt zijn voor baby’s en peuters. Zo beleeft jouw kindje vanaf 18 maanden al veel schommelplezier!


Vader en moedertje spelen met een Smoby poppenwagen

Is jouw kindje ook zo gek op spelen met poppen? Dan is een Smoby poppenwagen een echte aanwinst voor alle kleine poppenouders. Maak samen met je poppenbaby een gezellige wandeling door het bos of het park en neem al je poppenaccessoires mee in het handige mandje onder de buggy. Zo ga je altijd goed voorbereid de deur uit!


Ook dit speelgoed voor poppenliefhebbers is zowel vermakelijk als leerzaam. Tijdens het spelen met een Smoby poppenwagen ontwikkelen kinderen hun sociale vaardigheden, motoriek en stabiliteit. Ook leren kinderen hoe ze moeten verzorgen en worden ze hierdoor steeds zorgzamer.


Ontdek het Smoby speelgoed bij Intertoys

Als je op zoek bent naar het leukste speelgoed van Smoby, zit je hier bij Intertoys helemaal goed! In ons assortiment ontdek je alle kleurrijke Smoby driewielers, babyschommels, poppenwagens, auto’s en steppen. Bekijk het aanbod en voor je het weet vermaakt jouw kindje zich zowel binnen als buiten met het gave Smoby speelgoed.