• Home
  • Prachtig en kleurrijk babyspeelgoed van Playgro | Intertoys
Playgro babyspeelgoed

Baby- en peuterspeelgoed van Playgro

Een leuke activiteitenrammelaar, mooie speelmat of zachte blokken; Intertoys heeft het perfecte Playgro speelgoed voor jouw baby of peuter.


Het perfecte cadeau voor baby en peuter

Kleurrijk, zacht, leerzaam, schattig: Intertoys heeft het ideale speelgoed voor jouw baby of peuter. Playgro biedt een uitgebreid assortiment speelgoed en speeltjes voor jouw allerkleinste. Van een leuke Clip Clop rammelaar tot een leerzaam speeltje met geluid. Natuurlijk is ons babyspeelgoed van Playgro niet alleen leuk voor je eigen pasgeboren baby of kleintje van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar oud, maar zeker ook om als (kraam)cadeau te geven aan een kersverse moeder of vader. In onze collectie vind je bijvoorbeeld een schitterende babygym, piano speelmat, bijtring of complete geschenkset. Intertoys is daarnaast het juiste adres voor prachtig Playgro peuterspeelgoed. Kinderen verbeteren hun oog-handcoördinatie en ruimtelijk inzicht met een leuke bal of muzikale hamer.


Playgro activity speelgoed en badspeelgoed

Je vindt bij Intertoys een ruim assortiment artikelen die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van je baby en peuter. Ontdek prachtig activity speelgoed en kleurrijke speeltjes. Je kleintje leert alles over vormen, cijfers en meer met het speelgoed van Playgro. Schattige rammelaars, zachte blokken en bijtringen met leuke figuurtjes erop of eraan. Leg je baby op de rug op een prachtig speelkleed en zie hoe fijn ze spelen met de figuurtjes, spiegeltjes en knuffeltjes. Met het activiteitenspeelgoed leren jonge kinderen op een leuke manier tellen, kleuren onderscheiden en dierengeluiden herkennen. Voor onbeperkt pret in bad spettert je kleintje met één van de leuke badspeeltjes, badpuzzels en meer. Het baby- en peuterspeelgoed van Playgro beschikt over een belangrijke, educatieve waarde en het kindje oefent spelenderwijs allerlei vaardigheden als motoriek, kennis, creativiteit, constructie en samenspel.


Over Playgro

Playgro is van oorsprong een Australisch familiebedrijf dat in 1992 is opgericht in Melbourne. Nog altijd is de familie betrokken bij het merk. Hun speeltjes zijn met name gericht op baby’s in de leeftijd van 0 tot 12 maanden. Speeltjes voor pasgeboren baby’s zijn vooral gericht op het stimuleren van de zintuigen. Patronen, muziek en felle kleuren zijn hierbij belangrijk. Kleintjes van 3 en 6 maanden zijn meer gericht op ontdekken. Ze gebruiken graag hun mond en handjes om structuren te herkennen. Kinderen van 9 en 12 maanden zijn al iets beweeglijker en gebruiken graag hun verbeeldingskracht. Playgro biedt speelgoed dat ze kunnen stapelen, openen, aan- en uitzetten en meer. Al het speelgoed van Playgro ondergaat strenge veiligheidscontroles en wordt gemaakt zonder gifstoffen, ftalaat, lood en BPA. Het perfecte speelgoed voor jouw opgroeiende baby en peuter.