• Home
  • Bouwen & constructie

Bouwsets en constructiespeelgoed

Leren bouwen doe je bij Intertoys! Prachtige blokken, bouwsets en constructiespeelgoed van LEGO, K’NEX, GraviTrax en meer.

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 1.073  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 45
Toon volgende pagina
1 - 24 van 1.073  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 45
Toon volgende pagina

Stapelen met blokken

Educatief, kleurrijk en speels: het zijn enkele woorden die van toepassing zijn op de blokken van Intertoys. Jouw kleintje ontwikkelt spelenderwijs de oog-handcoördinatie en leert te stapelen, puzzelen en tellen met de diverse blokken, ringen en houten speelgoed in ons assortiment. Little Dutch is een welbekend merk met onder meer mooie blokkentreinen en vrolijke regenbogen en ook Mega Bloks zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes. Het stapelspeelgoed wordt bovendien soms geleverd met een handige ton of zak om alles na het spelen weer veilig en gemakkelijk in op te bergen. Wil jij dus mooie blokken bestellen? Bij Intertoys vind je geheid wat je zoekt.


Leer bouwen met LEGO bouwsets

Al op jonge leeftijd kunnen kinderen aan de slag met een mooie bouwset van LEGO. Dankzij de kleurrijke steentjes en figuurtjes bouwen zij aan hun eigen creatieve wereld en wordt de fijne motoriek ontwikkeld. Intertoys heeft een ruim assortiment aan bouwsets om elke bouwer op weg te helpen. Een prachtig voorbeeld voor de allerkleinste bouwers is zonder meer LEGO DUPLO waar kinderen leren kleuren te onderscheiden, getallen ontdekken en inzicht krijgen in welke steentjes op elkaar passen. Ervaren bouwers gaan al snel over naar sets van LEGO City, LEGO Friends en LEGO Ninjago en voor de volwassen fanaten zijn er bouwwerken en kunstwerken van LEGO Architecture, LEGO Art en LEGO Technic om in elkaar te zetten. Want zeg nou zelf, niets is toch mooier dan om te laten zien hoe jij die schitterende skyline, graafmachine, auto of dat kenmerkende portret hebt gebouwd? Het LEGO universum breidt zich bovendien steeds verder uit met coole nieuwe werelden, waaronder toonaangevende franchises als Star Wars, Harry Potter, Disney Frozen en Super Mario. Elke bouwset die jij koopt beschikt daarbij over zijn eigen unieke educatieve eigenschappen die bijdragen aan volop bouwplezier.


Klikken met K’NEX constructiespeelgoed

Waar het bij LEGO draait om het bouwen met steentjes en figuurtjes, gaat het bij K’NEX net iets anders in zijn werk. Dit merk behoort tot het constructiespeelgoed en daagt zijn bouwers uit om de onderdelen op de juiste manier in elkaar te klikken. Door de tandwieltjes, staafjes en andere bouwonderdelen met elkaar te verbinden ben je in staat om dat ene prachtige bouwwerk te voltooien. Jonge beginnende bouwers kunnen creatief te werk gaan met lijnen als Kid K’NEX waar veel aandacht wordt geschonken aan het bouwen van simpele figuren zoals dieren en andere fantasiefiguurtjes. Daarna komen series als K’NEX Imagine en K’NEX Architecture aan bod waarbij diverse voertuigen als auto’s en helikopters, maar ook bouwwerken en achtbanen centraal komen te staan. Extra mooi bij dit alles is dat K’NEX veelal handleidingen toevoegt aan de sets om zijn bouwers ook op andere creatieve bouwideeën te brengen. Bestel dus snel jouw favoriete set en ga aan de slag!


Bouw een prachtige knikkerbaan

Ben je dol op knikkeren en knikkerbanen? Bij Intertoys worden volop mogelijkheden geboden om je eigen knikkerbaan te maken. Toonaangevende merken als GraviTrax, Clementoni en Quercetti maken dat jij binnen een mum van tijd die knikkers van je baan laat rollen. Je kunt beginnen met een starterset en gaandeweg meer uitbreidingssets kopen om jouw baan een uniek karakter te geven, zoals een gave looping, spiraal of trampoline. Maar er zijn bijvoorbeeld ook banen die muziek afspelen als de knikker langs een bepaald onderdeel rolt! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om toe te voegen aan jouw favoriete knikkerbaan.