Intertoys kadokaart


Let op: heb je een betaling gedaan met een Intertoys Kadokaart? Het is belangrijk dat je deze Kadokaart bewaart. Mocht er iets zijn met jouw bestelling of wil je jouw aankoop retourneren, dan wordt het aankoopbedrag teruggeboekt op het kadokaartnummer.

Hoe wissel ik mijn Intertoys Kadokaart in?

Jouw Intertoys Kadokaart inwisselen is simpel. Voeg het product dat je wilt bestellen toe aan het winkelmandje, voer je gegevens in en selecteer de optie Intertoys Kadokaart bij Verzend- en betaalmethode.


Voer vervolgens de 19-cijferige code van je cadeaukaart in en vervolgens de veiligheidscode. Je kunt met maximaal 10 Intertoys Kadokaarten betalen. Staat er niet genoeg saldo op je kaart? Kies dan een van de andere betaalmethodes om het resterende bedrag van je bestelling te betalen.


Let op: als je hebt betaald met een cadeaukaart is het belangrijk dat je deze bewaart tot je aankoop volledig naar wens is.

Wat is het saldo van mijn Intertoys Kadokaart?

Je kunt het saldo van jouw Kadokaart natuurlijk altijd controleren via onze Saldochecker. Is het bedrag onterecht afgeschreven van jouw Kadokaart wegens een storing o.i.d.? Dan raden wij je aan om 24 uur te wachten. Het saldo van jouw Kadokaart wordt namelijk weer automatisch opgewaardeerd.

Waar kan ik een Intertoys Kadokaart bestellen?

Een Intertoys Kadokaart met envelop of een digitale Intertoys Kadokaart bestellen doe je via Kadokaart.intertoys.nl. Via deze pagina kun je ook jouw Kadokaart(en) activeren en je saldo controleren.

Contact

bel icoon  Bellen: 085-00 66 910
Antwoord gemiddeld binnen 1 minuut
Ma t/m vr: 09:00 -19:00 uur
Za: 10:00-16:00 uur


chat icoon  Chat
Antwoord gemiddeld binnen 1 minuut
Ma t/m vr: 09:00 -19:00 uur
Za: 10:00-16:00 uur


E-mail icoon  E-mail: klantenservice@intertoys.nl
Antwoord gemiddeld binnen 1 werkdag


Facebook icoon  Facebook
Antwoord gemiddeld binnen 2 uur op werkdagen


Twitter icoon  Twitter
Antwoord gemiddeld binnen 2 uur op werkdagen


winkel icoon  Winkels
Onze experts in de winkel staan klaar om jou te helpen! Bekijk via de winkelzoeker wanneer jouw dichtstbijzijnde winkel is geopend.