• Home
  • Speelfiguren & Speelsets | Intertoys

Verzamel jouw favoriete speelfiguren

Gebruik je fantasie en bedenk je eigen spannende avonturen met de speelfiguren en speelsets van Intertoys! Kinderen van alle leeftijden kunnen kiezen uit schitterend,
creatief speelgoed van onder meer PLAYMOBIL, L.O.L. Surprise!, PAW Patrol, Sylvanian Families en Funko. Bekijk alle speelfiguren en speelsets.

Speelfiguren & speelsets categorieënPopulaire leeftijdscategorieën


De nieuwste speelfiguren en speelsets

Ga je naar het café of breng je een bezoek aan het park met jouw Sylvanian Families speelfiguren? Of stuur je Chase, Marshall en de andere pups van PAW Patrol op een nieuwe reddingsmissie in Adventure Bay? De nieuwste en leukste speelfiguren en speelsets van topmerken als PLAYMOBIL, My Little Pony, Sylvanian Families, PAW Patrol en Bing vind je bij Intertoys.


Dit speelgoed laat kinderen hun fantasie gebruiken en hun eigen, unieke werelden creëren. Peuters nemen bijvoorbeeld hun favoriete Bing speelfiguur mee op een zelfbedacht avontuur en kunnen zo uren fijn spelen. Bovendien zijn onze speelsets ideaal voor jonge kinderen om samen mee te spelen, zodat de kleintjes meer leren over samenwerking en het delen van hun speelgoed.


Prachtige speelsets van PLAYMOBIL

Of kinderen nu het drukke stadsleven in willen duiken of op avontuur willen gaan in de jungle, Intertoys heeft voor iedere avonturier de mooiste speelfiguren en speelsets van PLAYMOBIL. Loop met jouw speelfiguren rond in een prachtig speelgoedhuis, dierenverblijf of schoolklasje van PLAYMOBIL City Life. Met de speelsets uit de City Action lijn schiet je meteen te hulp! Meld je op het politiebureau of bij de PLAYMOBIL brandweerkazerne en klim in één van de speelgoedvoertuigen om direct naar de brand of plaats delict te gaan. Deze serie bevat coole politie speelsets, helikopters, bouwvoertuigen, boten en meer. Voor kinderen die daarna toe zijn aan wat rust is een mooie speelset van PLAYMOBIL Country of Family Fun het perfecte speelgoed.


Zin in een belevenis vol magie? Bedenk dan je eigen fantasierijke avonturen met de speelsets en speelfiguren van PLAYMOBIL Ayuma, Spirit en Magic. Kinderen wanen zich tevens in een andere wereld met het PLAYMOBIL ridders- en piratenspeelgoed en de spannende dino speelsets. Ben jij misschien een echte Viking, net als Hikkie en zijn draak Tandloos van PLAYMOBIL Dragons? Breid bovendien het speelplezier uit met de vele losse speelfiguren.


Verzamel Sylvanian Families en L.O.L. Surprise! speelsets

Ons assortiment bevat het mooiste speelgoed om jouw Sylvanian Families wereld compleet te maken. Verzamel alle speelsets van de families Konijn, Hond, Hamster en meer. Naast losse speelfiguren kun je kiezen uit mooie Sylvanian Families speelgoedauto’s, huisjes en kledingsetjes. Behalve Sylvanian Families bevat onze webshop nog vele andere leuke verzamelfiguurtjes.


Oudere kinderen zijn dol op de poppen en speelsets van L.O.L. Surprise!. De L.O.L.-ballen bevatten schattige figuurtjes en grappige accessoires. Bij dit verrassingsspeelgoed weet je van tevoren niet welk speelfiguur je aantreft. Welk figuurtje bevat jouw L.O.L.-bal? Breid jouw L.O.L.-wereld bovendien uit met de prachtige poppen en speelfiguren uit L.O.L. Surprise! poppenseries als Tweens, O.M.G., Rainbow High en Color Change.


De nieuwste speelfiguren van Schleich en Funko

Houd jij ook zo van honden of kun je moeiteloos elke paardensoort opnoemen? Dierenliefhebbers beginnen een mooie verzameling met de schitterende speelfiguren van Schleich. Ons assortiment bevat vele soorten paarden, honden, boerderijdieren, dinosaurussen en nog veel meer. Deze speelgoeddieren zijn zeer gedetailleerd nagemaakt en zijn ook prachtig om neer te zetten ter decoratie.


Kinderen en volwassenen die fan zijn van films en series moeten zeker ons uitgebreide assortiment Funko verzamel- en speelfiguren bekijken. Supercoole poppetjes van Star Wars, Harry Potter, Marvel en nog veel meer die je aan je collectie kunt toevoegen. De nieuwste en mooiste speelfiguren van jouw favoriete merk vind je snel en gemakkelijk bij Intertoys.