Bezorgen & ophalen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Heb je op een werkdag voor 22:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling binnen 1 à 2 dagen bezorgd. Wanneer je bestelling onderweg is ontvang je een verzendbevestiging en kun jouw bestelling volgen.


Let op: heb je je bestelling op vrijdag geplaatst? Dan wordt deze op dinsdag bezorgd.

Wanneer kan ik mijn Click & Collect-bestelling ophalen?

Deze staat al binnen 1 uur voor jou klaar. Je ontvangt voorafgaand een ophaalbevestiging per e-mail. Nog geen e-mail ontvangen? Dan is jouw Click & Collect-bestelling nog in behandeling bij de winkel.

Wanneer betaal ik voor de bezorging?

Om onze klanten optimale service te bieden bezorgen wij bijna altijd gratis. Er zijn wel een paar uitzonderingen:


  1. Bij bestellingen onder de €20.- brengen we €4.99 verzendkosten in rekening.
  2. Bij bezorgadressen op de Waddeneilanden kan sprake zijn van aanvullende kosten, omdat er gebruik moet worden gemaakt van de veerdienst. Aangezien deze kosten van te voren niet bekend zijn, kunnen we je hier helaas pas achteraf over informeren.
  3. Voor bestellingen die door hun omvang en gewicht niet met de normale pakketpost verzonden kunnen worden brengen wij extra verzendkosten in rekening. De kosten voor deze artikelen zijn afhankelijk van het gewicht, de omvang en de bezorgwijze. Deze extra kosten staan vermeld bij de productinformatie op onze website en staan ook in het overzicht van je bestelling onder 'Verzend- en administratiekosten'.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Bij Intertoys kun je kiezen uit drie verschillende bezorgopties:


  1. Thuisbezorgen met DHL: jouw bestelling wordt via de post bezorgd. Deze kun je met jouw Track & Trace code volgen.
  2. Click & Collect: plaats jouw bestelling online en haal deze al binnen 1 uur op bij een winkel bij jou in de buurt. Lees hoe Click & Collect werkt.

Hoe werkt Click & Collect?

Met onze Click & Collect-service kun je jouw bestelling al binnen 1 uur ophalen bij een winkel bij jou in de buurt. Je ontvangt een ophaalbevestiging per e-mail zodra je bestelling voor je klaarligt. Lees alles over onze Click & Collect-service.

Wat als ik mijn Click & Collect bestelling niet direct op kan halen?

Geen probleem! We laten jouw bestelling twee weken in de winkel liggen. Daarna stuurt de winkel de bestelling terug en wordt deze verwerkt als een retourzending.

Wat dien ik mee te nemen om mijn Click & Collect op te halen in de winkel?

Je kunt jouw bestelling aan de kassa ophalen op vertoon van jouw orderbevestiging en een geldig legitimatiebewijs. Wil je je pakket laten ophalen door iemand anders? Degene die jouw pakket komt ophalen moet een geldig legitimatiebewijs en jouw orderbevestiging meenemen.

Hoe kan ik de status van mijn verzending zien?

Met de Track & Trace code die je in de mail hebt ontvangen kun je jouw bestelling volgen.

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen in de mail, wat nu?

Zolang je geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code hebt ontvangen via het door jou opgegeven e-mailadres, dan is jouw bestelling op dit moment nog niet verstuurd.


Let op: een orderbevestiging is geen verzendbevestiging. Wij raden je daarom aan om nog even geduld te hebben en jouw e-mail goed in de gaten te houden. Heb jij geen Track & Trace code ontvangen? Neem dan contact op met de Afdeling Klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Wat als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen na 2 werkdagen?

Neem contact op met onze Afdeling Klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Mijn bestelling bestaat uit meerdere pakketten, wat nu?

Soms kan een bestelling niet in één keer bezorgd worden en sturen we meerdere pakketten. Heb je vragen over het verloop van je bestelling, neem dan contact op met de Afdeling Klantenservice op telefoonnummer 085-00 66 910.

Mijn bestelling zou bezorgd moeten zijn maar is niet ontvangen, wat nu?

Het kan zijn dat je bestelling door DHL bij de buren is bezorgd, omdat je net niet thuis was op het moment dat zij aanbelden. Wanneer je dus wel een bezorgbevestiging hebt ontvangen maar geen bestelling op de mat hebt, raden we je aan als eerste navraag te doen bij de buren. Mochten zij je bestelling niet hebben aangenomen, neem dan gerust contact op met de Afdeling Klantenservice op telefoonnummer 085-00 66 910. We helpen je graag verder.


Contact

bel icoon  Bellen: 085-00 66 910
Antwoord gemiddeld binnen 1 minuut
Ma t/m vr: 09:00 -19:00 uur
Za: 10:00-16:00 uur


chat icoon  Chat
Antwoord gemiddeld binnen 1 minuut
Ma t/m vr: 09:00 -19:00 uur
Za: 10:00-16:00 uur


E-mail icoon  E-mail: klantenservice@intertoys.nl
Antwoord gemiddeld binnen 1 werkdag


Facebook icoon  Facebook
Antwoord gemiddeld binnen 2 uur op werkdagen


Twitter icoon  Twitter
Antwoord gemiddeld binnen 2 uur op werkdagen


winkel icoon  Winkels
Onze experts in de winkel staan klaar om jou te helpen! Bekijk via de winkelzoeker wanneer jouw dichtstbijzijnde winkel is geopend.