• Home
  • Spellen: ontdek ze hier! | Intertoys

Ontdek de leukste spellen

Op zoek naar een spel, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Op deze pagina vind je informatie over de leukste spellen en spelmerken, en kun je inspiratie opdoen voordat je overgaat tot een aankoop. Tussen alle spellen van Intertoys is er voor elke spelliefhebber wel een fantastisch spel te vinden.

Spellen categorieënPopulaire leeftijdscategorieën


Populaire spellen voor jong en oud

Als je niet precies weet welk spel je nu echt in huis moet hebben, is het altijd handig om te weten wat de populaire spellen van het moment zijn. Daar wil Intertoys je natuurlijk graag een handje bij helpen.


Twee typen spellen zijn onverminderd populair bij jong en oud: Bordspellen en kaartspellen. Ze zijn perfect voor een moment samen. Je kunt de competitie aangaan met je broertje of zusje in het stadsspel Monopoly, de samenwerking met het gezin opzoeken bij een potje Paleo of keihard lachen met je vrienden om de hilariteit van Shit Happens.


Met onze bordspellen top 10 kom jij erachter wat de populairste bordspellen van dit moment zijn. Zo heb je altijd een goed bordspel in huis!


Bij Intertoys zijn er tal van andere populaire spellen. Neem bijvoorbeeld de Escape Room spellen die gebaseerd zijn op de fysieke Escape Rooms waar je uit moet zien te ontsnappen. Hiermee breng jij het mysterie en de spanning naar je eigen woonkamer.


Of neem een kijkje tussen onze Jumbo spellen. Van het klassieke Stratego tot het nieuwere Hitster spel: de spellen van Jumbo blijven bij kinderen en volwassenen in de smaak vallen. Je hebt gegarandeerd een leuke avond met een spel van dit merk.


Aan de keukentafel of op vakantie, met zijn tweeën of met zijn vieren, in samenwerking of in competitie: met een spel van Intertoys zit de sfeer er direct goed in.