• Home
  • Spellen: ontdek hier ons assortiment! | Intertoys

Ontdek de leukste spellen

Maak kennis met alle spellen van Intertoys. Raden, uitbeelden, tekenen, zingen: met onze gezelschapsspellen is het zaak al je talenten aan te wenden voor de winst! Dompel je onder in hilariteit met populaire partyspellen als 30 Seconds en Party & Co. waarbij je zo snel mogelijk namen en voorwerpen moet raden. Lees meer
Spelliefhebbers die goed zijn in raadsels kunnen zich storten in een race tegen de klok met een spannende Escape Room. Ga eerst aan de slag met het basisspel. Op tijd weten te ontsnappen? In onze collectie vind je vele spannende uitbreidingssets om een volgend avontuur mee aan te gaan. De ontsnappingsspellen van Escape Room en Exit: het spel zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van moeilijkheidsgraad en zijn dus geschikt voor zowel beginners als ontsnappingsexperts.
Toon minder

Spellen categorieënPopulaire leeftijdscategorieën

Populaire spellen voor volwassenen en kinderen

Bordspellen zijn onverminderd populair bij jong en oud. Bij Intertoys vind je de nieuwste en leukste bordspellen voor volwassenen en voor kinderen. Verzamel je rond de tafel en speel klassiekers als Ganzenbord, Scrabble en Mens erger je niet!. Verken en verover gebieden met schitterende spellen als Catan, Monopoly en Ticket to Ride, waarbij je je medespelers te slim af moet zijn maar ook tactisch moet onderhandelen. Met de speluitbreidingen en verschillende edities van deze bekende spelreeksen ontdek je telkens nieuwe mogelijkheden. De bordspellen in onze collectie zijn tijdloos en blijven elke keer weer leuk om te spelen.


Aan de keukentafel of op vakantie: met een leuk familiespel zit de sfeer er direct goed in. Veel van deze spellen hebben bovendien een speciale junior variant, zodat het spel ook geschikt is voor jongere kinderen. Er zijn in ons assortiment kinderedities verkrijgbaar van spellen als Monopoly, 30 Seconds, Skip-Bo, Catan en Party & Co. Zit de koffer al een beetje vol voor de reis? Kies dan één van onze handige reisspellen, kaartspellen of andere leuke spelletjes. Speel met het hele gezin of ga voor een spelletje voor 2 personen.