• Home
  • Ontdek BABY born: poppen, kleding en meer | Intertoys
BABY born poppen en BABY born kleertjes

De wereld van BABY born

Jonge kinderen kunnen volop rollenspellen spelen met hun eigen prachtige BABY born pop. De verzorgen de pop en kunnen deze verwennen met de leuke BABY born accessoires, kleding en meubels. Bekijk hier ons hele assortiment om de mooiste BABY born pop te kopen.

De mooiste BABY born poppen van Zapf Creation

Al in 1991 lag de eerste BABY born pop van het Duitse concern Zapf Creation in de winkel en de bijzondere babypoppen waren direct heel populair. Sindsdien zijn er al meer dan 24 miljoen BABY borns verkocht.


BABY born is het meest succesvolle speelconcept van Zapf Creation en wordt continu verder ontwikkeld. De collectie wordt telkens aangevuld met nieuwe, liefdevol ontworpen accessoires. Bij Intertoys vind je altijd de nieuwste en mooiste BABY born poppen, poppenkleding en poppenaccessoires.


Verzorg jouw BABY born Soft Touch pop

BABY born groeit met je kindje mee. De allerkleinsten vinden een eerste vriendje in BABY born Sleepy. Deze pop is erg zacht en ideaal om mee te knuffelen. De BABY born Little poppen met 7 functies zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.


Voor kinderen vanaf 3 jaar is de klassieke BABY born pop perfect om te verzorgen. Deze zogenaamde BABY born Soft Touch pop is interactief, dus kinderen kunnen leren omgaan met situaties waarbij hun pop huilt, slaapt, drink en lacht. Weet jouw kleintje zijn of haar babypop te troosten als deze verdrietig is?


De BABY born pop is ideaal speelgoed om kinderen te leren verzorgen en verantwoordelijkheden te geven. Maak ook kennis met de zus en broer van BABY born. De BABY born sister en brother poppen zijn interactief en beschikken over 6 levensechte functies, zoals zelfstandig staan, mooie kapsels creëren en drinken. Zo kan er een gezin gevormd worden met de mooie poppen van BABY born.


BABY born kleding en accessoires

Is de pop toe aan een nieuwe garderobe? Bij Intertoys koop je de leukste poppenkleding voor elke gelegenheid. Kies uit kleurrijke pyjama’s, schattige onesies, stoere shirts en meer. Voor een feestje bestel je in onze webshop eenvoudig de leukste jurkjes en andere trendy mode-items voor babypoppen. Onze collectie biedt volop keus uit vele prachtige kledingsetjes en accessoires in verschillende thema’s. Zo vind je in ons assortiment handige verzorgingsartikelen voor poppen, zoals speentjes, flesjes en luiers.


Of kies voor speelgoed uit de badkamercollectie van BABY born, zoals een douche, badje of badjas. Met deze poppenaccessoires breiden kinderen hun poppenwereld uit en verrijken ze hun rollenspel. Heeft BABY born zin om de stad in te gaan? Laat de pop rondrijden op een mooie fiets of scooter of neem hem of haar mee op pad in een BABY born poppenwagen. Met al deze prachtige poppenaccessoires verrijken kinderen hun rollenspel en stimuleren ze hun fantasie.