Hasbro speelgoed en spellen

Van poppen tot bordspellen en van klei tot NERF blasters; het nieuwste en mooiste speelgoed van topmerk Hasbro koop je snel en gemakkelijk bij Intertoys! Ontdek populaire Hasbro spellen als Monopoly en speel met prachtige poppen van onder meer Marvel, Transformers en Disney Frozen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 125  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina
 • 31.99

  incl. BTW

 • 45.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 27.99

  incl. BTW

 • 32.99

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 32.99

  incl. BTW

 • 31.99

  incl. BTW

 • 32.99

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 27.99

  incl. BTW

 • 23.99

  incl. BTW

 • 25.99

  incl. BTW

1 - 24 van 125  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina

Hasbro: van familiebedrijf tot internationale grootmacht

Een stoere pop van Spider-Man of alle edities van het populaire Monopoly: ieder huishouden heeft wel speelgoed of een spel van Hasbro in de kast staan. Al tientallen jaren maakt dit bekende Amerikaanse merk speelgoed dat gezinnen wereldwijd plezier geeft. Oprichters Herman, Hillel en Henry Hassenfeld startten hun oorspronkelijke bedrijf al in 1923, in eerste instantie in de textielwereld. Later begon Hassenfeld Brothers ook speelgoed te produceren en in 1942 waren ze uitgegroeid tot een heus speelgoedbedrijf.


Hun eerste populaire speeltje was Mr. Potato Head, een plastic hoofd waarop losse onderdelen als oren en een neus geplakt konden worden. Een andere hit was de actiepop G.I. Joe uit 1964, een figuur dat we vandaag de dag nog steeds kennen. Hassenfeld Brothers werd officieel afgekort tot Hasbro Industries in 1968 en tot Hasbro Inc. in 1985.


In de jaren ’80 lanceerde het bedrijf nog een aantal bekende namen, zoals Transformers en My Little Pony. Tegenwoordig behoren ook lijnen van onder meer Power Rangers, NERF, Furby, Monopoly, Play-Doh en Beyblade tot het Hasbro-arsenaal.


Het mooiste Hasbro speelgoed kopen

Hasbro biedt kinderen van alle leeftijden mooi en leerzaam speelgoed om mee te spelen. Jonge kinderen kunnen spelenderwijs leren met het speelgoed van Fisher-Price. Mooie blokken en interactieve speelsets met lichtjes en geluidjes. Of ze gaan creatief aan de slag met klei en maken bijvoorbeeld de heerlijkste maaltijden, grappige figuurtjes of een leuke Play-Doh dino.


Oudere kinderen gaan het avontuur tegemoet met de stoere poppen en speelsets van Hasbro Transformers. Neem het met Optimus Prime op tegen Megtron en zijn Decepticons. Ben je meer fan van Captain America, Black Widow, Thor en de andere Avengers? Check dan het schitterende speelgoed van Hasbro Marvel.


Niet alleen samen met de helden van Marvel ga je op intergalactische reizen. In ons assortiment vind je ook veel speelgoed van Hasbro Star Wars. Bedenk bijvoorbeeld spannende avonturen met jouw eigen lichtzwaard of speel met een coole pop van de schattige maar krachtige Grogu uit The Mandalorian.


Jouw favoriete Hasbro Gaming bordspellen

Hasbro is één van de grootste producenten van bordspellen ter wereld. Het alom bekende Monopoly is zelfs het meest succesvolle spel ooit. In onze collectie vind je verschillende leuke edities van dit beroemde bordspel, zoals Monopoly Junior, Elektronisch bankieren, Vals geld en meer.


Om de spellenavond compleet te maken kun je daarnaast spannende Hasbro spellen als Cluedo, Risk, Scrabble en Trivial Pursuit op tafel leggen. Kinderen en volwassenen testen hun kennis, inschattingsvermogen, technische inzicht en meer met de tijdloze bordspellen van Hasbro. Je kunt bij Intertoys altijd als eerste de nieuwste versies en uitbreidingen kopen, dus zorgt dat je niets mist!