• Home
  • Bouwen en constructie: ontdek het hier! | Intertoys

Bouwen & constructie

Leren bouwen begint bij Intertoys! Voor jong en oud biedt onze webshop een groot assortiment aan speelgoed om mee te bouwen. Lees meer Je ontdekt bouwen en constructie voor alle leeftijden op deze pagina. Ook ontdek je de vetste merken die kinderen én volwassenen de leukste bouwavonturen kunnen bezorgen. Toon minder

Bouwen & constructie categorieënPopulaire leeftijdscategorieën


Bouwen begint bij Intertoys

Begint je kleintje aan zijn of haar eerste bouwavontuur? Intertoys heeft het juiste gereedschap! Op onze bouwplaats vind je bouw- en constructie speelgoed al voor kinderen vanaf 1 jaar.


Intertoys beschikt over het juiste speelgoed om kinderen op weg te helpen bij het vormgeven van hun eigen creatieve wereld. Binnen een mum van tijd leren ze stapelen, en cijfers en vormen te herkennen met bouwsets van VTech, Mega Bloks, Little Dutch en LEGO DUPLO.


Leerzaam bouwen voor kinderen

Bouwen is voor kinderen niet alleen maar leuk, het is ook nog eens leerzaam! Bouwen met merken als LEGO DUPLO stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek van jonge kinderen.


Tijdens het bouwen laten de kleintjes hun creativiteit de vrije loop. Als ze klaar zijn met hun constructie kunnen ze spelen met het zelfgebouwde resultaat en hun fantasie optimaal gebruiken. Mooie sets van een topmerk als SmartMax vormen bovendien een prachtig cadeau voor jonge kinderen.


De coolste constructies met de gaafste merken

Ben jij een wat meer ervaren bouwer of op zoek naar een cadeau voor iemand die al ervaring heeft met bouwen met speelgoed? De coolste constructies maak je met een prachtige LEGO bouwset uit één van de vele thema’s die wij in onze LEGO winkel te bieden hebben.


Liever iets anders dan bouwen met LEGO stenen? Ga dan voor K’NEX of GraviTrax. Bij K’NEX is het in elkaar klikken van de juiste onderdelen cruciaal om dat ene prachtige bouwwerk te voltooien, terwijl GraviTrax je uitdaagt om zwaartekracht en je ruimtelijk inzicht te gebruiken bij de constructie van je kogelbaan. Zo maak je niet alleen gebruik van je eigen kracht, maar ook van de krachten van de natuur.