• Home
  • Baby & peuter

Baby- en peuterspeelgoed

Een lieve knuffel, mooie babypop of stevig houten speelgoed; Intertoys heeft het perfecte cadeau voor jouw baby en peuter.

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 331  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina
  • 54.00

    incl. BTW

  • 46.95

    incl. BTW

  • 49.99

    incl. BTW

1 - 24 van 331  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina

Rammelaars en houten speelgoed voor jouw baby en peuter

Kleurrijk, zacht, leerzaam, schattig: Intertoys heeft het perfecte speelgoed voor jouw baby of peuter. Van een leuke nijntje rammelaar of houten blokken tot een leerzaam, interactief speeltje van VTech of Playgro.

 

Natuurlijk is ons babyspeelgoed niet alleen leuk voor je eigen baby van 6 maanden of 1 jaar oud, maar zeker ook om als kraamcadeau te geven aan een kersverse moeder of vader voor een pasgeboren baby. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een schitterende, houten babygym, rammelaar, activiteitenkubus of ander speelgoed van hout van topmerken als Little Dutch. Intertoys is daarnaast het juiste adres voor prachtig peuterspeelgoed.

 

Voor de allerjongste bouwers hebben we schitterend bouwpeelgoed in onze collectie. Kinderen verbeteren hun oog-handcoördinatie en ruimtelijk inzicht met de leuke sets van LEGO DUPLO en VTech Toet Toet Auto’s. Maken ze een leuke boerderij, getallentrein of brandweerkazerne?

 

Babyknuffels en educatief speelgoed

Kies je voor een lief, pluchen beertje, een konijntje of misschien voor een kat? Jouw kleine meisje of jongen kan fijn spelen en slapen met een mooie babyknuffel.

 

Ook voor buitenspeelgoed en de meest kleurrijke activiteitenspeeltjes voor baby’s kun je bij Intertoys terecht. Schattige rammelaars, knuffeldoekjes, spenenkettingen en bijtringen met leuke figuurtjes eraan. Leg je baby op de rug op een prachtig speelkleed van Fisher-Price, Playgro of Little Dutch en zie hoe fijn ze spelen met de figuurtjes, spiegeltjes en knuffeltjes.

 

Ook ander leerzaam speelgoed is bij Intertoys te vinden, zoals een vormenstoof, activiteitentafel, boxspiraal en activiteitengym. Zo leren jonge kinderen op een leuke manier tellen, kleuren onderscheiden en dierengeluiden herkennen.

 

Activity speelgoed en badspeelgoed

Naast het leukste speelgoed vind je bij Intertoys een ruim assortiment artikelen die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van je baby en peuter. Ontdek prachtig activity speelgoed en mooie mobielen.

 

Je kleintje leert alles over vormen, cijfers en meer met de interactieve speeltjes van Fisher-Price, VTech en Little Dutch. De Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren van VTech vormen bovendien een wereld aan interactief en leerzaam speelplezier. Voor onbeperkt pret in bad spettert je kleintje met één van de leuke badspeeltjes, badeendjes, badboekjes en meer van Playgro of VTech Blub Blub Bad.

 

Het baby- en peuterspeelgoed van Intertoys beschikt over een belangrijke, educatieve waarde en het kindje oefent spelenderwijs allerlei vaardigheden als motoriek, kennis, creativiteit, constructie en samenspel.