• Home
  • Puzzels: legpuzzels, kinderpuzzels en meer! | Intertoys

Ontdek de leukste puzzels

Ben je een echte puzzelfanaat? Bij Intertoys vind je de mooiste puzzels van merken zoals Jumbo Jan van Haasteren en Clementoni waarbij je puzzels vindt tot wel 2000 stukjes. Bekijk alle puzzels.Populaire leeftijdscategorieën


De uitleg over Wasgij puzzels

Hoe werkt een Wasgij puzzel? Misschien wel één van de meeste gestelde vragen over de bekende puzzels van Jumbo. Wasgij puzzels zijn inderdaad anders dan andere puzzels. Je hebt namelijk je verbeelding nodig om de oplossing te vinden. Alsof dat al niet uitdagend genoeg is hebben de puzzels ook allemaal een verschillend thema die je kunt onderscheiden in drie verschillende collecties: Wasgij Original, Wasgij Mystery en Wasgij Destiny. In deze video vind je uitleg over hoe een Wasgij puzzel werkt en wat de collecties voorstellen. Ben jij er klaar voor om de uitdaging van deze puzzels aan te gaan? Koop dan nu een Wasgij puzzel bij Intertoys!

De mooiste Jan van Haasteren puzzels

Heerlijk tot rust komen met een puzzel van Intertoys. In onze collectie vind je exemplaren voor puzzelaars van verschillende leeftijden en in verschillende formaten. Zo bieden we puzzeltjes voor kinderen vanaf 3 jaar, maar tevens meer uitdagende legpuzzels voor volwassenen. Begin bijvoorbeeld bij de hoekjes van een schitterende landschapspuzzel van 1000, 2000 of meer stukjes. Ook Jan van Haasteren mag uiteraard niet ontbreken in je puzzel-collectie. De Jan van Haasteren puzzels van Jumbo zijn zeer kleurrijk en beschikken over veel details, waaronder natuurlijk Jans zelfportret. Om je JvH legpuzzel of andere puzzel handig op te bergen of de stukjes te sorteren biedt Intertoys handige puzzelaccessoires. Kies de puzzelmap of sorteerset die bij jouw puzzel past. Liever iets meer dimensie in je puzzelactiviteit? Probeer dan een leuke 3D-puzzel en zet verschillende bekende gebouwen en monumenten in elkaar. Deze 3D-puzzels vormen bovendien unieke kunstwerkjes om als decoratie neer te zetten.


Blokkenpuzzels en andere kinderpuzzels

Puzzelen is een geweldige hobby en is heerlijk rustgevend, maar daarnaast is deze activiteit uitermate leerzaam voor jonge kinderen. Ze zijn bezig met kleur, inzicht en vormen door de stukjes op de juiste manier aan elkaar te verbinden en een plaatje compleet te maken. Ook wordt hun concentratievermogen verbeterd door te puzzelen en leren ze dieren, voertuigen en figuurtjes kennen met de prachtige blokkenpuzzels, knopjespuzzels en vormenpuzzels in onze collectie. Kies voor jouw peuter of kleuter uit puzzeltjes van onder meer 12 of 24 stukjes met daarop verschillende populaire personages van Disney, Peppa of Bumba. Puzzelen hoeft bovendien niet alleen te gebeuren, maar is ook een fantastische activiteit voor ouders en kinderen om samen te doen of om een vriendje of vriendinnetje bij te vragen. De ideale manier om te leren samenwerken!