• Home
  • L.O.L. Surprise! speelgoed: ontdek hier alles! | Intertoys
L.O.L. Surprise! O.M.G. World Travel poppen en L.O.L. Surprise! O.M.G. Queens poppen

Alles van L.O.L. Surprise!

Laat je verrassen door de schitterende poppen en het verrassingsspeelgoed van L.O.L. Surprise! en dompel je onder in een magische wereld van mode en glamour. Naast de leuke L.O.L. ballen vind je bij Intertoys poppen uit populaire series als L.O.L. Surprise! O.M.G., L.O.L. Tweens en L.O.L. Movie Magic. Bekijk hier alles van L.O.L. Surprise! en verzamel ze allemaal!

Het mooiste L.O.L. Surprise! speelgoed

Dans mee op een magisch feestje van mode, glamour en lol en maak kennis met de L.O.L. Surprise! fashionista’s. De letters L.O.L. staan voor Lil’ Outrageous Littles. Deze poppenlijn werd in 2016 gelanceerd door speelgoedmerk MGA Entertainment en werd direct een gigantisch succes. Het leuke aan dit eerste L.O.L. Surprise! speelgoed was dat je de L.O.L. bal kon openen en dan pas ontdekte welk figuurtje, diertje of baby’tje erin zat. Sommige van deze figuurtjes zaten verstopt onder een aantal lagen verrassingen en andere moest je zelfs eerst in water onderdompelen om te onthullen. Er verschijnen nog steeds telkens nieuwe L.O.L. ballen om aan je collectie toe te voegen. Kinderen beleven elke keer opnieuw veel lol aan het uitpakken van de verschillende verrassingen die bij de L.O.L. poppetjes of L.O.L. pets horen.


L.O.L. Surprise! O.M.G. poppen

Het assortiment L.O.L. Surprise! speelgoed is sinds 2016 uitgebreid met nieuwe series poppen die groter zijn dan de figuurtjes in de L.O.L. ballen. Zo zijn daar de prachtige L.O.L. Surprise! O.M.G. poppen. Kies jij voor een stoere chick uit de O.M.G. Dance of O.M.G. Sports serie of ga je toch voor die supercoole O.M.G. Winter Chill pop? Verzamel bovendien de L.O.L. Surprise! O.M.G. Movie Magic poppen uit de speelfilm L.O.L. Surprise! The Movie. Wanneer je geen genoeg krijgt van alle verrassingen, dan zijn de schattige L.O.L. Surprise! Color Change Pets misschien wel jouw favoriet. Deze bijzondere diertjes veranderen namelijk van uiterlijk wanneer je ze onderdompelt in water. Tussen de L.O.L. Surprise! poppen en de O.M.G. poppen zit nog een tussenmaatje: de glamoureuze L.O.L. Tweens. Deze modebewuste meiden houden van muziek, kleding en sport. De poppen dragen bovendien een dagboek bij zich waarin je van alles kunt lezen over hun persoonlijkheid en hun passies.


L.O.L. Surprise! speelsets

Na de introductie van de mooie L.O.L. Surprise! en O.M.G. poppen is het universum van L.O.L. vergroot met nog veel meer speelgoed. Zo zijn daar de L.O.L. speelsets, zoals een schoonheidssalon en clubhuis met vele accessoires. Je kunt met jouw poppen ook op reis in de coole L.O.L. Glamper. Kinderen kunnen daarnaast heerlijk creatief spelen met de L.O.L. Surprise! hobbyboeken, kleurpotloden en stickersets. Ontwerp zelf de meest trendy outfits voor jouw poppen en versier ze in jouw unieke stijl. Een echte fashionista gaat bovendien naar school met een prachtige L.O.L. Surprise! rugtas en lunchbox. Kies jouw favoriete L.O.L. Surprise! speelgoed en bedenk jouw eigen magische, modieuze verhalen.


Alles van Na!Na!Na! Surprise

Ontmoet de besties van de L.O.L. Surprise! poppen: de jongens en meiden van Na! Na! Na! Surprise. Deze schattige poppen gaan gekleed in het thema van hun favoriete diertje. Laat ze poseren met een snoezige muts met konijnen- of berenoortjes. Je vindt deze Na! Na! Na! Surprise poppen dan ook vaak samen met hun allerliefste pets. Van deze aparte lijn poppen verschijnt telkens een nieuwe serie, met nieuwe unieke personages en diertjes om te verzamelen. Zo zijn daar bijvoorbeeld de Na! Na! Na! Surprise Slumber Party poppen inclusief slaapzak. Dat wordt een gezellig slaapfeestje!


Prachtige Rainbow High poppen

Duik in het enerverende middelbare schoolleven van de meiden van Rainbow High! Ga mee met Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler en Violet op hun modieuze avonturen terwijl ze hun studie volgen aan deze kunstacademie. Deze trendy chicks hebben elk hun eigen signature kleur. Zo draagt Jade graag groen, herken je Ruby aan haar rode kleding en is paars helemaal de kleur van Violet. Er zijn verschillende varianten van deze kunstzinnige Rainbow High poppen verkrijgbaar. Bedenk bijvoorbeeld de leukste dansjes met de Rainbow High Cheer serie. Sunny, Poppy en de anderen dragen schattige cheerleader outfits en coole sneakers. Hou je van sneeuw? Dan zijn de Rainbow High Wintersportvakantie poppen het speelgoed voor jou. Skyler, Poppy en de anderen betreden de piste in hun schitterende winteroutfits en hebben bovendien hun ski’s of snowboard bij zich. Naast de oorspronkelijke poppen zijn er telkens nieuwe Rainbow High figuren om toe te voegen aan je collectie. Verzamel ze allemaal en maak jouw regenboog compleet!