• Home
  • L.O.L. Surprise! speelgoed: ontdek hier alles! | Intertoys
L.O.L. Surprise!

Prachtig speelgoed van L.O.L. Surprise!

Dans mee op een magisch feestje van mode, glamour en lol en maak kennis met de L.O.L. Surprise! fashionista’s. De letters L.O.L. staan voor Lil’ Outrageous Lees meer Littles. Deze poppenlijn werd in 2016 gelanceerd door speelgoedmerk MGA Entertainment en werd direct een gigantisch succes.

Het leuke aan dit eerste L.O.L. Surprise! speelgoed was dat je de L.O.L. bal kon openen en dan pas ontdekte welk figuurtje, diertje of baby’tje erin zat. Sommige van deze figuurtjes zaten verstopt onder een aantal lagen verrassingen en andere moest je zelfs eerst in water onderdompelen om te onthullen.

Er verschijnen telkens nieuwe L.O.L. ballen om aan je collectie toe te voegen. Kinderen beleven elke keer opnieuw veel lol aan het uitpakken van de verschillende verrassingen die bij de L.O.L. poppetjes of L.O.L. pets horen.

Ontdek ook de Sooo Mini poppetjes van L.O.L. Surprise!. Deze kleine poppen hebben een mega-upgrade in miniformaat gekregen. Elke Sooo Mini! L.O.L. Surprise-pop heeft L.O.L.-minibollen op haar hoofd voor meer uitpakplezier dan ooit tevoren!
Toon minder

L.O.L. Surprise! Surprise Swap Tots

Maak kennis met de L.O.L. Surprise! Surprise Swap Tots! Elke pop is inclusief 2 unieke looks om van stijl te wisselen. Gebruik water om het andere gezicht van je Tot te onthullen en klik op z’n plek voor een gloednieuwe look.


Krijg jij Hero Honey die overdag naar school gaat, maar ‘s avonds haar cape omdoet om de wereld te redden? Of ontdek jij Rockin’ Cutie? Zij verwisselt een casual look voor de make-up van een rockster en stoere mode om in stijl het podium op te stappen.


Deze L.O.L. Surprise! verzamelpoppen met stijlvol haar, superleuke outfits om aan te trekken en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed of de perfecte speelset voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar en ouder om fantasierijk te spelen.


Rainbow High is het kleurrijke, moderne modepoppenmerk dat creativiteit aanmoedigt, diversiteit viert en inclusiviteit omarmt, elke dag opnieuw. Samen als vrienden laten Rainbow High en Shadow High hun ware kleuren schitteren. #LETYOURTRUECOLOURSSHINE.

Ontmoet de besties van de L.O.L. Surprise! poppen: de jongens en meiden van Na! Na! Na! Surprise. Deze schattige poppen gaan gekleed in het thema van hun favoriete diertje. Laat ze poseren met een snoezige muts met konijnen- of berenoortjes. Je vindt deze Na! Na! Na! Surprise poppen dan ook vaak samen met hun allerliefste pets. Lees meer Van deze aparte lijn poppen verschijnt telkens een nieuwe serie, met nieuwe unieke personages en diertjes om te verzamelen. Zo zijn daar bijvoorbeeld de Na! Na! Na! Surprise Mini's. Verzamel je favoriete, originele Na! Na! Na! Surprise-personages in een gloednieuw formaat. Toon minder

MGA Entertainment introduceert MGA’s Miniverse en serveert twee smakelijke starters: Make It Mini Food Diner Edition en Make It Mini Food Café Edition. Beide speelsets bevatten hyper-gedetailleerde replica van voedsel en drankjes, waarvan de ingrediënten los verpakt zijn in bijbehorende zakjes, potten of pakken. Lees meer Liefhebbers kunnen de recepten precies volgen en in een handomdraai een overheerlijke lekkernij op tafel zetten, maar zij kunnen natuurlijk ook volledig los gaan met hun eigen creativiteit. Met de Make It Mini-producten stilt MGA de toenemende honger van liefhebbers van het populaire Mini Food. Make It Mini Food biedt een leuke manier voor jong en oud om producten te unboxen, zelf in elkaar te zetten en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Toon minder

L.O.L. Surprise! Speelsets

Na de introductie van de mooie L.O.L. Surprise! en O.M.G. poppen is het universum van L.O.L. vergroot met nog veel meer speelgoed. Zo zijn daar de L.O.L. speelsets, zoals een schoonheidssalon en clubhuis met vele accessoires.


Je kunt met jouw poppen ook op reis in de coole L.O.L. Glamper. Kinderen kunnen daarnaast heerlijk creatief spelen met de L.O.L. Surprise! hobbyboeken, kleurpotloden en stickersets. Ontwerp zelf de meest trendy outfits voor jouw poppen en versier ze in jouw unieke stijl.


Een echte fashionista gaat bovendien naar school met een prachtige L.O.L. Surprise! rugtas en lunchbox. Kies jouw favoriete L.O.L. Surprise! speelgoed en bedenk jouw eigen magische, modieuze verhalen.