• Home
  • Ontdek alles van PLAYMOBIL | De leukste speelsets | Intertoys
PLAYMOBIL speelfiguren

Ontdek alles van PLAYMOBIL

Wil jij de coolste PLAYMOBIL kopen of ben je benieuwd uit welke Playmobil je allemaal kan kiezen? Bekijk dan hier alle PLAYMOBIL speelsets. Van de bekende PLAYMOBIL speelsets tot de allernieuwste speelsets van PLAYMOBIL City Action, PLAYMOBIL Novelmore en PLAYMOBIL City Life; je vindt ze bij Intertoys.

Bekijk hier de PLAYMOBIL 2022 catalogus!

Lees hieronder het laatste nieuws omtrent PLAYMOBIL

De leukste PLAYMOBIL 1.2.3. sets voor peuters

Bezoek de paarden op het land, rijd met een trein of ga het water op met een bootje: met PLAYMOBIL 1.2.3 ontdekken kinderen de leukste werelden! Deze serie speelgoedsets is geschikt voor peuters van 1,5 tot 4 jaar. PLAYMOBIL 1.2.3. bestaat uit stevige en kleurrijke huisjes, voertuigen en dieren waarmee kleintjes op een veilige manier spelenderwijs kunnen leren. Breid je speelwereld bovendien uit met de leuke figuren van PLAYMOBIL SpecialPLUS of Playmo-Friends, zoals een ridder, fee, voetballer of prinses. Jouw peuter kan heerlijk fantasierijk spelen met onze PLAYMOBIL speelsets.


PLAYMOBIL City Life en Family Fun

Is je kindje al wat ouder en klaar voor uitgebreidere sets om mee te spelen? Kleuters vanaf 4 jaar beleven alle actie in PLAYMOBIL Stad met de prachtige sets van PLAYMOBIL City Action en City Life. Ruk uit voor een brand met de brandweerwagen of breng een boef terug naar het PLAYMOBIL politiebureau. Dit prachtige speelgoed laat kinderen hun eigen spannende avonturen bedenken, alleen of met een vriendje of vriendinnetje. Om aan al die drukte te ontsnappen gaan de inwoners van Playmobil Stad lekker op vakantie. Reis mee met de mooie sets van PLAYMOBIL Family Fun. Jouw poppetjes kunnen genieten van de verschillende zwembaden, campers, tenten en nog veel meer in deze serie. Liever naar het platteland? Begeef je dan tussen de dieren op de boerderij met de mooie sets van PLAYMOBIL Country. Onbeperkt pret met paarden, konijnen en nog veel meer schattige speelgoeddieren. Maak bovendien kennis met Spirit, het bekende paard uit de films en tv-serie. Samen met zijn beste vriendin Lucky maakt hij de spannendste dingen mee.


Ridders en kastelen met PLAYMOBIL Novelmore

Rijd in galop de middeleeuwen in met de stoere speelsets van PLAYMOBIL Novelmore! In het koninkrijk Noveldor is een oud conflict opnieuw opgelaaid. Neem het samen met de Novelmore ridders op tegen de kwaadaardige Burnham Raiders. Wie wint de strijd? Breng jouw eigen coole Noveldor koninkrijk tot leven met het kasteel, de Tempel der Tijden, de burcht en de verschillende figuren. Een unieke wereld bouw je ook met onze collectie prachtige speelsets van PLAYMOBIL Magic, Dino Rise of Dragons. Welke avonturen beleef jij samen met Hikkie en zijn draak Tandloos?


PLAYMOBIL voor volwassenen

PLAYMOBIL biedt sinds 1974 de mooiste speelsets voor jonge kinderen. Maar nu kunnen ook oudere kinderen en volwassenen prachtige sets in huis halen om te bouwen en ter decoratie neer te zetten. Ga bijvoorbeeld op een intergalactische reis met Captain Kirk, mr. Spock en de rest van de bemanning van de U.S.S. Enterprise met onze schitterende PLAYMOBIL Star Trek Enterprise set. De bouwset is voorzien van lichteffecten en oorspronkelijke geluiden en dialogen uit de serie. Het ruimteschip kan worden opgehangen of op een standaard worden geplaatst met de bijgeleverde systemen. Een gegarandeerde blikvanger in jouw woonkamer! Niet helemaal met warp speed, maar toch zeker heel snel gaat de PLAYMOBIL Porsche 911 GT3 uit onze collectie. Ook deze coole sportwagen is voor zowel jong als oud een stoere set om in elkaar te zetten.