• Home
  • Naspelen en verkleden? Ontdek het hier! | Intertoys

Naspelen en verkleden

Een kok, prinses, ridder of heuse rockster: met het leuke rollenspel- en verkleedspeelgoed van Intertoys kun jij zijn wie je wilt! In onze collectie vind je leuke speelgoedkeukentjes en winkeltjes, kleurrijke muziekinstrumenten en de mooiste verkleedkleding. Bekijk alle Rollenspel & Verkleedartikelen

Jouw eigen speelgoedkeuken

Ben jij een prinses, ridder, dokter of masterchef? Laat al je dromen uitkomen met het schitterende rollenspel- en verkleedspeelgoed van Intertoys! Koop de ingrediënten voor jouw heerlijke maaltijd in één van onze leuke speelgoedwinkeltjes. Groente, fruit of een stukje vlees of vis, wat wordt het vandaag? Reken het af bij de kassa en ga aan de slag. Bereid het eten in jouw eigen schitterende keukentje van topmerken als Little Dutch en Bosch. Jouw speelgoedkeuken is natuurlijk niet compleet zonder een mooi koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron of servies van Fisher-Price, Woezel & Pip, Nijntje of Little Dutch.


Klaar voor carnaval

Word jij het stralend middelpunt met carnaval of heb je binnenkort een leuk verkleedfeestje? Dan ben je aan het juiste adres in de feestwinkel van Intertoys! In onze collectie vind je de mooiste prinsessenjurken en zeemeerminpakjes. Maak je look bovendien compleet met een prachtige kroon, toverstaf of armband. Of stort je in de strijd verkleed als ridder, superheld of piraat. Natuurlijk niet zonder je zwaard, schild of cape! Ga voor één van onze leuke verkleedkostuums van bekende figuren van Frozen, Fortnite en Marvel of tover jezelf om tot de ster van het feest als echte rockster. Intertoys biedt de jongste muzikanten de keuze uit mooie speelgoedinstrumenten als een gitaar, trompet, fluit, drumstel of piano. Met welk liedje blaas jij iedereen omver?