• Home
  • Speelgoedvoertuigen

Speelgoedvoertuigen

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de gaafste en snelste speelgoedvoertuigen. Bij Intertoys vind je allerlei speelgoedvoertuigen voor al jouw rollende of vliegende avonturen. Van auto’s en garages tot treinen en vliegtuigen, je ontdekt het in ons assortiment. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 534  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 23
Toon volgende pagina
  • 54.99

    incl. BTW

  • 79.99

    incl. BTW

  • 69.99

    incl. BTW

1 - 24 van 534  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 23
Toon volgende pagina

Race in een supersnelle speelgoedauto

Alle kleine en grote racemonsters die van snelheid houden kunnen hun geluk op met een van de razendsnelle speelgoedauto’s. Ga de strijd aan op de racebaan of breng jouw raceauto langs de garage voor een snelle opknapbeurt.


Met deze speelgoedvoertuigen op vier wielen prikkel je de fantasie van kinderen. Of je nu een Grand Prix of je favoriete scènes uit een actiefilm naspeelt, met een speelgoedauto ben je nooit uitgespeeld. Er zijn namelijk genoeg supersnelle en spannende avonturen te bedenken met een speelgoedvoertuig!


Leef je uit met een garage of racebaan voor je speelgoedvoertuig

Ook jouw speelgoedvoertuig moet af en toe langs de garage voor een kleine beurt, om de banden te vervangen of om te tanken. Met een gave speelgoedgarage breid je jouw autowereld verder uit en beleef je weer allerlei nieuwe avonturen.


Ben jij een echte snelheidsduivel? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen van een racebaan. Zoek samen met jouw speelgoedvoertuig de snelheid op en stuur jouw allersnelste raceauto de baan op. Daag andere autoliefhebbers uit voor een bloedstollende race en wie weet sleep jij die prijs binnen!


Urenlang speelplezier met een op afstand bestuurbaar speelgoedvoertuig

Een speelgoedvoertuig voortbewegen door middel van een controller of afstandsbediening? Dat kan met een op afstand bestuurbare auto, vliegtuig of boot. Met de controller bepaal jij hoe hard jouw bestuurbare speelgoedvoertuig gaat en welk parcours je aflegt. Voer de gaafste trucs uit of organiseer een wedstrijd met jouw vrienden. Ga jij er met de felbegeerde titel vandoor?


Spelen met alle speelgoedvoertuigen op een rails

Lijkt niets je leuker dan spelen met een trein of treinbaan? Bij Intertoys ontdek je alle indrukwekkende treinen en treinbanen die ook nog eens als leuke blikvanger in een kinderkamer fungeren. Van houten tot gemotoriseerde treinen, deze speelgoedvoertuigen zijn enorm populair onder kinderen van alle leeftijden.


Ontdek alle vliegende speelgoedvoertuigen

Speelgoedvoertuigen komen in verschillende vormen en maten. Zo heb je natuurlijk de rijdende voertuigen, maar de gave, vliegende speelgoedvoertuigen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in ons assortiment. Bij Intertoys ontdek je alle schitterende speelgoedvliegtuigen, helikopters en drones.


Ben jij klaar voor vliegend speelplezier? De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt! Ontdek ons aanbod en bereid je voor op alle mooie vluchten en reizen die je gaat beleven met deze vliegende speelgoedvoertuigen.


Speelgoedvoertuigen van mooie merken

Bij Intertoys ontdek je alle speelgoedvoertuigen van mooie merken als Carrera, Gear2Play, Hot Wheels en Siku. Of je nu op zoek bent naar mooie verzamelstukken of het leukste speelgoed om mee te spelen, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils.