• Home
  • Fisher-Price: Ontdek het hier! | Intertoys
Fisher-Price

Speelgoed van Fisher-Price

Fisher-Price neemt jou en je kindje mee terug naar een geweldige wereld vol speelplezier. Al 90 jaar ontwikkelt Fisher-Price met heel veel liefde en aandacht speelgoed voor kinderen.

Fisher-Price: laten we kinderen zijn!

Fisher-Price mag dan bijna 90 jaar oud zijn, maar we gedragen ons geen dag ouder dan vijf jaar. Want de enige manier waarop je geweldige dingen kunt maken voor baby's en kinderen is door jezelf in hun kleine schoenen te plaatsen. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om het plezier terug te brengen in functionele babyspullen en het spel terug te brengen in de speeltijd.


Laten we niet vergeten hoe het was om klein te zijn. Als alles in de wereld iets kon zijn om mee te spelen en het enige wat nodig was, was een beetje verbeelding om iets heel leuks te laten gebeuren. Laten we op de grond gaan liggen, aan bomen zingen, minder tijd besteden aan het opgroeien en een beetje meer tijd aan het groeien. We gaan terug naar de kindertijd. Speel je mee?


Little People: wat een prachtige kleine wereld

Hooi is voor paarden, maar knuffels ook. Dat is slechts één van de kleine levenslessen die peuters leren als ze met hun Little People-vrienden spelen. Door het creëren van kinderversies van echte ervaringen, brengt Fisher-Price Little People speelgoed een hele wereld aan avonturen in de handpalmen van hun kinderhanden. Deze collectie van unieke mensen, bekende plaatsen en interessante dingen creëert een wereld waarin ze graag zullen spelen - en die je graag zult bezoeken.


Bouwen met Mega Bloks

Kinderen maken de mooiste bouwwerken met de educatieve blokken en blokkensets van Fisher-Price Mega Bloks. Jonge bouwers kunnen aan de slag met een kleurrijke set blokjes met daarop cijfers of letters. Kun jij ze op de goede volgorde stapelen? Sommige sets zijn ook voorzien van leuke muziekjes en geluidjes. Dit stimuleert kinderen om creatief te bouwen en hun motoriek verder te ontwikkelen.


Kleuters die liever zelf aan de slag gaan kunnen ook kiezen voor een tas met kleurrijke, grote blokken. Laat je fantasie de vrije loop met Mega Bloks!


Thomas & Friends: allemaal aan boord voor avontuur en plezier!

Fisher-Price Thomas & Friends treinen en tracksets laten jonge dirigenten hun eigen Island of Sodor-verhalen beleven met al hun favoriete personages uit de show. Terwijl de kinderen van Brendam Docks naar de Blue Mountain Quarry en verder racen met Thomas, Percy en de rest van het Steam Team, oefenen ze belangrijke vaardigheden zoals samenwerken en hoe ze de perfecte treinfluit kunnen maken.