• Home
  • Games pre-orderen? Dat doe je hier! | Intertoys
Pre-order de nieuwste games als Diablo IV, Assassin's Creed Mirage of Jedi Survivor

Games pre-orders

In onze pre-order shop vind je de nieuwste games voor de PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox en PC.

De meest populaire pre-orders

Bekijk alle andere pre-orders


Nu verkrijgbaar! Forspoken

Ga het avontuur aan met Forspoken voor de PlayStation 5 (PS5)! Forspoken vertelt het verhaal van Frey Holland die op mysterieuze wijze in het adembenemende land Athia is beland. Door een magische armband beschikt ze over krachtige spreuken en is ze daarmee in staat om op magische manieren de landschappen te doorkruisen. Frey moet alles op alles zetten om haar weg naar huis te vinden. In haar zoektocht moet ze monsterlijke wezens bestrijden en tal van geheimen ontdekken die haar krachten tot het uiterste zullen drijven. Zal ze haar doel bereiken?

Pre-order shop

In deze pre-order shop vind je alle nieuwe games die recent zijn aangekondigd en die je kunt pre-orderen. Op deze manier weet je zeker dat je op de dag van release de nieuwste game in huis hebt. De pre-order shop wordt regelmatig aangevuld met aankomende games, met uiteraard titels voor de PS5 en Xbox Series consoles. Maar ook special editions en nieuwe uitgaven voor bijvoorbeeld een Nintendo Switch zijn hier terug te vinden. Houdt deze pagina dus goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste game trends en plaats jouw bestelling!


Nieuwe games 2023

Zoals elk jaar kunnen we ook in 2023 een hoop nieuwe games verwachten voor de verschillende consoles. Voor de Nintendo Switch mogen wij allen uitkijken naar een nieuwe Pokémon en Mario game en voor de PlayStation en Xbox staat onder andere Hogwarts Legacy op de planning. Dankzij de pre-order shop van Intertoys weet je als eerste welke games in 2023 uitkomen en speel jij dus als eerste de nieuwste spelletjes op jouw favoriete console of handheld.